Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Detaylar Açıklandı: 2020 Volkswagen Caddy

Yeni Detaylar Açıklandı: 2020 Volkswagen Caddy 2

2020 yılının bizlere otomotiv sektöründeki getireceği ilk yenilik Volkswagen Caddy modelinden geldi.  Resmi açıklamalar ile bu durum daha da dikkat çekmeye başlamaktadır. Bir yandan ürün yelpazesini geniş tutmaya çalışan Volkswagen, diğer yandan ise 2020 yılına yönelik çalışmalarına tam gaz devam etmektedir. Elektrikli ve hybrid başlıkları altında üretimi yapılacak binek SUV ve ticari araçların üzerinde gerekli çalışmalar yapılması bekleniyor. Bu kategoriler arasında ticari araç kategorisinde ilk yenilik göstergesi 2020 Volkswagen Caddy aracılığıyla gösterilecek. Gelecek yılın Şubat ayında düzenlenmesi beklenen bir etkinlikte dünya geneline tanıtımı yapılacak olan bu yeni nesil ticari aracın detaylarına da artık ulaşabilmekteyiz.

Söz konusu araç ile ilgili paylaşılan görsellere baktığımızda dikkatleri üzerine çeken ilk yen özellik aracın ön tarafındaki rüzgarlıktır. Bu değişimle çok daha sportif bir duruşa bürünen bu yeni araç bu özelliğiyle Golf Mk8’i anımsatmaktadır. Aracın arka tarafındaki görüntü değişimi ile de aracın yeni görünümünde ne kadar radikal seçimler yapıldığını, LED stop lambalarından fark etmek mümkün.

Motor konusun da ise Golf modelinde bulunan benzinli ve dizel motor seçenekleri kullanıcıya sunulurken hybrid konusunda hala ortaya bir açıklama yapılmadı. Şimdilik yetkililerden böyle bir açıklama gelmemiştir. 2020 yılının ilk ayından itibaren Caddy hakkında daha kapsamlı bilgiler öğreneceğimizi umuyoruz. Bu yeni bilgilerden haberdar olmak için dijital tekerlek sayfamızı takip edebilirsiniz.

Exit mobile version