Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Canavar Lambo V12 Vision Tanıtıldı!

Yeni Canavar Lambo V12 Vision Tanıtıldı! 1

İtalyan asıllı üretici Lamborghini Gran Turismo Sport Oyunu İçin Tasarlanan Yeni Canavar Lambo V12 Vision Tanıtıldı! Monako’da yapılan bir etkinlikte tanıtılan Lambo V12 Vision, yapılan tasarımlarıyla görücüye çıktı.

Sanal dünya için tasarlanan bu canavar ile popüler yarış oyunu için Gran Turismo Sport oyunu için hazırlanan Lambo V12 Vision konsepti, tam ölçekli modeliyle dün tanıtıldı.

Gran Turismo Sport Oyunu için tasarlanan araç, Lamborghini Centro Stile tasarım merkezinden çıkmıştır. İtalyan asıllı üreticinin DNA’sını yansıtan geleceğe yönelik tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Gövdeden ayrı ayrı duran ön kanat ve çamurluklar ve ön farlarda karşımıza çıkan Y şekli camlarıyla 1968 yılında üretilen Marzal konseptinden etkilenildiği tespit edilmiştir.

Yeni tasarımın ön kısmı yukarı doğru açılmaktadır. Aracın içerisine savaş uçağına biner gibi binilmektedir. Yeni konseptte tam ortaya konumlandırılmış olan tek koltuk bulunmaktadır. En dikkat çeken iç tasarım ise sürücünün hemen önünde duran, holografik bir ekran dır. Sürüş için tüm bilgiler de aracın ön camına yansımaktadır.

Lamba V12 Vision Motor Gücü

Lamborghini Gran Turismo Sport konsepti olan V12 Vision, firmanın yeni modeli olan Sian ile aynı aktarım gücünü kullanmaktadır. Dolayısıyla da 6.5 litrelik atmosfer V12 motor ile küçük bir elektrik motorunu bir araya getiren ve 810 beygir güç üreten hafif bir sistemle karşı karşıya kaldık. 100 kilometre saatte hızlanmasını 2.8 saniye de tamamlayan araç, maksimum 350 km ye ulaşmaktadır.

Gran Turismo Sport Oyunu içerisine 2020 ilkbaharında gelmesi planlanmaktadır. Playstation da bulunan bu oyuna girdikten sonra oldukça ilgi çekeceği beklenen Lambo V12 Vision, oyun içerisinde tercih edilmesi gereken araçlardan biridir.

Lambo V12 Vision Nerede Kullanılacak?

Tasarlanan araç, Playstation 4 de Gran Turismo Sport oyununda yer alacaktır. İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini, Monako da yapılan bir şampiyonada tanıtılmıştı.

Lamborghini zaten geçen hafta aracın bazı ipucu görüntülerini paylaşmıştı. Tek koltuklu olan bir yarış arabası konseptine sahip araç, oyunda oldukça iyi bir konuma sahip olacaktır. Ayrıca firma tarafından, aracın Playstation 4 oyunu olan Gran Turismo Sport da yer alacağını da belirtmiştir.

[responsive-slider id=5393]

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Seat İlk Elektrikli Scooter’ını Tanıttı!

Exit mobile version