Site icon Dijital Tekerlek

Yeni BMW M2 modeline ilişkin yeni görsel sızdırıldı

Yeni BMW M2 geçtiğimiz yıldan bu yana testlerine devam ederken, otomobilin arka tarafına ilişkin sızan görsel herkesin dikkatini çekti. Modelin detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

BMW M2 olduğu düşünülen sızan görsel, Instagram üzerinden paylaşılan gönderi ile dikkatleri topladı. Bununla birlikte otomobilin arka tarafını yansıtan görsel, otomobilin arka tasarımında bir çok detayı gözler önüne seriyor. M2 olduğu düşünülen otomobilin arka stoplarının güncel M modellerinden farklı olarak dar bir stile sahip değil. Ayrıca sızdırılan görüntü içerisinde dörtlü egzoz çıkışlarıda karanlık nedeniyle tam olarak yansımayan detaylar arasında. Reflektörler için oluşturulan iki dikey girinti ve arka difüzör için altta büyük bir kesim ile tamponda bazı büyük farklılıklar mevcut.

BMW tarafının kimliğini oldukça iyi bir şekilde yansıtabilen otomobilin, saf içten yanmalı motora sahip son M otomobili olacağı da doğrulandı. Konuyla ilgili olarak BMW M departmanı genel müdü Van Meel aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“Diğer araçlarda, elbette farklı şekillerde, 48 voltluk elektrik sisteminden ve plug-in hibritlerden tamamen elektrikli sürücülere kadar artan elektriklenme göreceğiz. Bu şekilde bakıldığında M2, saf yanmalı motor tahrikli ve ayrıca 48 voltluk yerleşik ağ gibi elektrifikasyon kapsamı olmayan son M olacak”.

Exit mobile version