Site icon Dijital Tekerlek

Yeni BMW dokunuşlu Sea Ray teknesi karşımızda

Yeni BMW dokunuşlu Sea Ray teknesi karşımızda 7

BMW Grubu içerisinde inovasyon stüdyosu olarak bilinen Designworks bu kez de tekne tarafında yaptığı tasarım ile karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım. Designworks zevk teknesi üreticisi olarak isimlendirilen Sea Ray ile güçlerini birleştirmekte. Bu sayede iki tarafında katkılarıyla Sundancer 370 Outboard modeli ortaya çıkarılmakta.

Henüz resmi olarak tanıtılmayan lüks tekne Kuzey Amerika’da sipariş edilebilme şansına sahip.

Tasarım tarafında dokunuşların sahibi olan BMW Grubu içerisinde yer alan Designworks; BMW yol otomobillerinde kullandığı tasarımları bu tarafta kullanmamakta. Bu habere özellikle yeni BMW ızgaralarını sevmeyenler ve 2 serisi Gran Coupe modelinin tasarımından haz etmeyenler sevinmekte.

Bu sayede gün batımı okyanusta gözleri alması için şık ve sofistike bir tasarım söz konusu. Modelde güçlü bir çene çizgisi mevcut. Bununla birlikte model güzel açılara ve yüzeylere sahip.

Yaşam alanına baktığımız vakit ise; model lüks tasarımı ile 7 serisi kullanıcılarına hitap edebilecek bir yaşam alanı sunabilmekte. Yeni 370, aynı zamanda Sea Ray tarafının yeni tasarım dilini gösterdiği ilk model.

Tekne tasarımı ile alakalı olarak Sea Ray tarafı ne düşünmekte ?

Tekne tasarımı ile alakalı olarak Sea Ray tasarım direktörü Charlie Foss şu cümleleri kullanmakta;

“Otomotivden ilham alan tasarım, 1960’ların başında Harley Earl Associates ile yapılan işbirliğine dayanan Sea Ray tarihinin bir parçasıdır” “Gelecekteki mobilite hakkında kapsamlı bir anlayışa ve gelecekteki bağlamlara yönelik konseptler geliştirme becerisine sahip bir grupla ortaklık kurmamız önemliydi.” dedi.

Sonuç olarak otomobil üreticilerinin ihtiyaca yönelik tasarımlar konusundaki başarısı; diğer alanlarda üretim gerçekleştiren markaların da dikkatini çekmekte. Bu sayede bu tarz işbirlikleri görme şansına sahip olabilmekteyiz.

” Güney Kore elektrikli araçlara indirim getiriyor ” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version