Site icon Dijital Tekerlek

Yeni BMW CE 04 e-scooter modeli tanıtıldı

Yeni BMW CE 04 e-scooter modeli tanıtıldı 18

BMW tarafından tanıtılan yeni BMW CE 04 modeli dikkatleri toplamayı başardı. Modelin detaylarına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Model 2017 yılında tanıtılan bir konseptin üretim versiyonu olarak geçiyor. Bununla birlikte model temel olarak e-scooter olarak sunuluyor. Modele baktığımız vakit; diğer elektrikli scooter modellerinden biraz farklı olan dış tasarımı bizleri bekliyor. Bu farklı dış tasarım, BMW tarafının tarihinde motosikletlere yakışır vaziyette görünüyor.

Yeni BMW CE 04 teknik özellikleri

BMW CE 04 modeli bünyesinde 8.9 kWh değerinde bir pil paketi ile birlikte sunuluyor. Bu pil sayesinde model kullanıcısına 130 kilometre menzil sunabiliyor. Bununla birlikte model azami hız değeri tarafında 130 km/s hızı kullanıcısına sağlayabiliyor. Modelin 0-50 km/s hızlanma süresi ise 2.6 saniye. Bu değer ile birlikte model şehir içi kullanımda seriliğini koruyabiliyor. Ayrıca model ile birlikte sunulan 7 kW değerindeki hızlı şarj cihazı ile model, 1 saat 40 dakika gibi bir süre de sıfırdan tam doluma ulaşabiliyor.

Modelde denge ve çekiş kontrolü için çeşitli sürüş modları ile birlikte ABS fren sistemi de mevcut. Bununla birlikte modelde yer alan 10.25″ boyutundaki ekran ile birçok özelliğe erişebiliyorsunuz. Modelin saklama alanı tarafında da oldukça kullanışlı olduğunu söylemeden geçmemek gerekir. Kaskınız ve telefonunuz için özel bölmeler motorda mevcut.

Son olarak modelin güzel tasarımıyla birlikte dikkatleri çekeceği kesin. Fakat ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili herhangi bir bilgi henüz mevcut değil.

“Peugeot Le Mans Hypercar sonunda ortaya çıktı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version