Site icon Dijital Tekerlek

Yeni BMW 4 Serisi tanıtım tarihi açıklandı!

Yeni BMW 4 Serisi tanıtım tarihi açıklandı! 1

BMW resmi olarak G22 kasa kodlu yeni 4 Serisi Coupe’nin tanıtım tarihini açıkladı. 2 Haziran Salı günü yeni BMW 4 Serisi ile resmi olarak tanışacağız.

BMW, tanıtım tarihini açıklarken bir teaser görseli de yayınladı. Görselde dikkatler ızgaraya ve ön farlara çekilmiş. Tam da beklediğimiz gibi Concept 4’te karşılaştığımız dev ızgaralar bizi karşılayacak. Yeni BMW 3 ve 5 Serisi’nden tamamen farklı bir ön tasarım bizi karşılayacak. 2021 BMW 5 Serisi’nde gördüğümüz L şeklineki ön farlar ve ızgara tasarımı yeni BMW 4 Serisi’nde yer almayacak.

Teaser görselinde paylaşılan modelin 2021 BMW M440i xDrive olduğunu tahmin ediyoruz. M Performance modelin ön tasarımı, kaslı bir duruşun yanı sıra agresif ve dinamik bir görünüme sahip.

Yeni farlar sivri ve büyük böbrek ızgarasına doğru uzatılmış ve üst düzey BMW Lazer Işığı teknolojisi ile donatılmışlar.

2021 BMW 4 Serisi’nde plaka doğrudan ızgaraya monte ediliyor ve böbrekler iki yarıya bölünür. Ayrıca teserda gördüğümüz M440i xDrive Coupe’de muhtemelen M850i ​​modellerinden aşina olduğumuz Barcelona Blue boyası var.

Yeni BMW M440i xDrive, M340i ile aynı güç aktarma organlarına sahip olacaklar. Bu, 370 beygir güç üreten 3.0 litrelik, 6 silindirli B58 benzinli ünite anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir: Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe Tam Olarak Böyle Görünecek

Exit mobile version