Site icon Dijital Tekerlek

Yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe Tam Olarak Böyle Görünecek

BMW 4 Gran Coupe

Son birkaç aydır yeni BMW 4 Serisi Gran Coupe, 4 Serisi Cabrio ve M4 ile ilgili sayısız iddia atıldı ortaya. Sızan fotoğraflar, yeni 4 Serisi’nin tamamen gizlenmemiş olduğunu gösterdi ve BMW Concept 4’ten esinlenen yeni dev böbrek ızgarasını ortaya çıkardı.

İlgili Haber: 2021 BMW 4 Serisi ile resmi olarak tanıştık!

Şimdiye kadar sadece yeni 4 Serisi Gran Coupe’nin kamuflajlı prototiplerini gördük, ancak BMW i4 aslında 4 Serisi Gran Coupe’nin elektrikli bir versiyonu olacağından, yeni BMW 4 serisi Gran Coupe için tahminlerde bulunmak zor olmayacaktır. Tasarımcı Zer.o.wt, BMW 4 Serisi Gran Coupe tasarımının nasıl gelişeceğini gösteren doğru bir render oluşturdu.

BMW 4 Serisi Gran Coupe görünümü tartışma kaynağı olacak!

Sanatçı, BMW Concept i4’ün dört kapılı fastback gövdesini temel olarak kullandı. Ancak kapalı ızgara, mavi aksan ve benzersiz tekerlekler gibi elektrikli BMW i4’e özgü bazı dış unsurları kaldırdı. Yeni 4 Serisi Gran Coupe’yi 3 Serisi Sedan’dan ayırmak için dikkatleri oldukça üzerine çeken daha büyük bir böbrek ızgarası ekledi.

Casus çekimlerden ve sızan fotoğraflardan yola çıkarak, son üretim modeli bu render tasarımlarına oldukça benziyor diyebiliriz. Sanatçı ayrıca yeni 4 Serisi Gran Coupe’yi arkadan çeşitli göz alıcı renklerle de gösterdi.

BMW 4 Serisi Gran Coupe, kaputun altında 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli 255 beygir güç, 395 Nm tork üreten bir üniteyle gelecek. Aynı zamanda yeni 3 serisinde kullanılan 380 beygir güç üreten, 3.0 litre altı sıralı turboşarjlı motoruyla da tanıtılmasını bekliyoruz.

BMW’nin de seriye bir M4 Gran Coupe eklemeyi düşündüğünü biliyoruz, ancak henüz hiçbir şey resmi değil.

2021 BMW 4 Serisi’nin Haziran ayında tanıtılması bekleniyor. Bu nedenle yeni 4 Serisi Gran Coupe muhtemelen bu yıl veya gelecek yılın başında piyasaya sürülecek.

Exit mobile version