Site icon Dijital Tekerlek

Yeni BMW 3 Serisi nasıl görünecek?

Yeni BMW 3 Serisi nasıl görünecek? 6

Yeni BMW 3 Serisi

BMW M3‘ün büyük ve yeni ızgarasıyla piyasaya ilk çıktığında, şirketin aynı güncellemeyi Yeni BMW 3 Serisi için uygulayıp uygulamayacağını hepimiz merak ediyorduk. Ortaya çıkan yeni görüntülere göre durum farklı olacak.

Çok yakında piyasaya sürülecek olan 3 Serisi’nin casus görüntülerini ve prototip üzerindeki stil değişikliklerini geçtiğimiz aylarda görmüştük. Ortaya çıkan casus görüntülere göre tasarımı bitmiş olan 3 Serisi’nin nasıl görünebileceğini gösteren görseller ortaya çıktı.

Yeni BMW 3 Serisi değişiklikleri

Ortaya çıkan sızıntı görüntülere göz attığımızda, aracın ön kısmında M Perfomance tamponu, yakın zamanda değişiklik yapılan X3 M ve X4 M modellerinden ilham alıyor. En çok merak edilen konulardan biri olan “böbrekler” şeklinde ifade edilen ızgara tasarımı. BMW M3‘ün büyük böbreklerine nazaran yeni BMW 3 Serisi daha küçük bir ızgaraya sahip olacak. Sızıntı görüntülerde araçtaki değişiklikler net olarak görülemese de, agresif görünümüyle ön plana çıkacağını tahmin ettiğimiz yeni 3 Serisi’ndeki göze çarpan en büyük değişiklik farlar.

Yeni BMW 3 Serisi farları

Yeni BMW 3 Serisi’nin farları, önceki modele göre daha agresif ve şık tasarıma sahip. Diğer modellerde olduğu gibi bu farların da LED olacağı tahmin ediliyor. Ancak, yeni 3 Serisi’nin arka kısmının nasıl görünebileceği ile ilgili şu an için net bir görsel bulunmuyor. Fakat son zamanlarda BMW’nin aynı temel şekle sadık kaldığını ve arka lambaların grafiklerini ve karmaşıklığını iyileştirdiğini yeni modellerde rahatlıkla görme imkanına sahip olduk.

iX ve i4 modellerindeki kavisli ekranı da dahil olmak üzere beklenen daha fazla teknoloji ile iç mekan deneyimi de önceki 3 Serisi’ne göre çok daha iyi hale gelecek.

Her şekilde, makyajlı BMW 3 Serisinin harika bir tasarıma sahip olacağını ve muhtemelen aynı zamanda karşımıza çıkacak olan elektrikli 3 Serisinin de aynı derecede göz alıcı olacağını düşünüyoruz. Bunun yanı sıra, Alman otomotiv devi de küresel yarı iletken çip sıkıntısından etkilenen şirketlerden biri olduğundan, yeni 3 Serisi’nin zamanında piyasaya sürülmesini umuyoruz.

“2022 Audi RS3 performansıyla göz dolduruyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version