Site icon Dijital Tekerlek

Yeni BMW 2 Serisi M Performance resmi olarak tanıtıldı

Merakla beklenen, Yeni BMW 2 Serisi M Performance varyantının detayları sonunda belli oldu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Son yıllarda tasarım konusunda oldukça farklı yoruma maruz kalan BMW tarafının yeni tasarım dili; yeni modeller ile birlikte yavaş yavaş yerine oturuyor. Bununla birlikte markanın yeni tasarımlarına gözler artık yavaş yavaş aşina oluyor diyebiliriz.

Yeni BMW 2 Serisi M Performance tasarımı

Yenilenen tasarımlar ile birlikte marka oldukça sevilen, M Performance parçalarını modeller ile opsiyon olarak kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 4 Serisi Gran Coupe modeli için tanıtılan M Performance parçaları bugün de; Yeni 2 Serisi ile birlikte kullanılıyor.

Önceki M Performance paketleri gibi paket içerisinde karbon fiber detaylar oldukça güzel görünüyor. Bununla birlikte modelin ön tarafına baktığımız vakit bizleri; yeni bir ön spoyler ile böbrek, kaput ve profil detayların bulunan çıkartmalar bekliyor. Bu çıkartmalar ile birlikte model, gerçekten “M Paket” dediğimiz niteliğe yakışan bir hale geliyor.

Yeni karbon ayna kapakları tarafında kullanıcılara iki farklı tasarım sunuluyor. Tasarımlardan birisi standart bir ayna kapağıyken, diğer seçenek ise M3 modelin gördüğümüz ayna kapaklarına benzer bir tasarıma sahip. Ayrıca model jant tarafında da kullanıcılara üç farklı yeni jant tasarımı ile birlikte sunuluyor. Bu jantların ikisi iki tonlu elmas kesimli veya mat siyah kaplamalı 20″ boyutunda. Diğer jant ise siyah renkte 18″ boyutunda.

Modelin yan tarafına kanatçık detayları eklendi. Bununla birlikte arka tarafa baktığımız vakit ise bizleri; siyah detaylar ve arka spoyler ile birlikte değişen farlar bekliyor. Ayrıca modelin alt kısmında da sahte bir karbon difüzör mevcut.

İç yaşam alanı

İç tarafa baktığımız vakit, M Performance koltuklar ve kırmızı orta işaretli bir direksiyon simidi mevcut. Bununla birlikte modelde yeni bir vites kolu,  karbon iç döşeme aksanları, alüminyum pedallar, yeni paspaslar, yeni bir kol dayama, karbon kapı eşikleri ve her kapıda bir M Performance ışıklı detaylar kullanıcılara sunuluyor.

Son olarak Yeni BMW 2 Serisi M Performance varyantı Alcantara kaplı anahtar kapağı ve karbon fiber olan yakıt doldurma kapağı gibi opsiyonel olarak sunulan detaylara sahip.

“2022 Ford Ranger, resmi test videosu paylaşıldı!” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version