Site icon Dijital Tekerlek

Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe Yurt Dışı Pazarı Fiyatı Belli Oldu

Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe Yurt Dışı Pazarı Fiyatı Belli Oldu 2

BMW’nin yeni üretimlerinden 2 serisi Gran Coupe için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. BMW 2 Serisi Gran Coupe için ilk yurt dışı fiyatları belli olurken bu rakamlar üzerinden Türkiye pazarında ki fiyatı da belli olunarak referans sağlamaya çalışılmaktadır. Geçtiğimiz seneden itibaren üretilmeye başlanan 2 Serisi Gran Coupe tasarımı için hem kendi markasında hem de diğer markalar arasında iyi bir rekabet pazarı olduğunu düşünmekteyiz. Tanıtımına ufak ufak başlanmış olsa bile yeni çıkacak arabalar arasında en çok merak edilen sınıfta yer alıyor. Coupe modellerinin yaratıcısı olan CLA serisine  iyi bir rakip olacak bu model dünya pazarına sunulduğundan kısa bir süre sonra Türkiye pazarında da satışa sunulacak.

BMW’nin Stratejisi Önemli

Coupe tasarımıyla birlikte yeni bir otomobil ortaya koyacak olan BMW, diğer marka modelleriyle yaşanan rekabeti çok merak ediyoruz. BMW eğer diğer araçlarında sağladığı stratejiyi bu aracında da kullanırsa ve bu yönetimi doğru şekilde hükmederse BMW 2 Serisi Gran Coupe’un çok iddialı olabileceğini düşünüyoruz. Bu yeni tasarımın daha çok ilgi görmesi için fiyatının çok uçuk olmaması gerekmektedir. Bu yüzden stratejinin kilit noktası fiyatlandırma olmak zorunda. Türkiye pazarında ki fiyatı şuan için belli olmasa da yurt dışı kaynaklardan alınan bilgilere göre aracın farklı paketler ile fiyatı belirleneceği ve bu şekilde satışa sunulacağı açıklandı.

Amerika’da İki Versiyon ile Satışa Sunulacak

Türkiye pazarına 2020-2021 senesin içerisinde gelecek olan araç ile ilgili olarak en erken Amerika pazarına giriş yapılacağı açıklandı. İlk paket olarak sadece dört tekerlekten çekişli versiyonlarla tercih edilen model içerisinde bulunan seçenekler 228i xDrive ve M235i xDrive şeklinde olacağı açıklandı. Bu seçenekler aracın giriş seviyesi olarak adlandırılıyor. Giriş seviyesi olarak adlandırılan aracın fiyatı ise ABD’de 38.495 dolar olacak.  Aracın bir üst seviye fiyatı olarak ise 46.495 dolar olarak açıklandı.

Modellerin Teknik Özellikleri

228i xDrive/ 2.0 litre turboM235i xDrive/ 2.0 litre turbo
228 hp Güç301 hp Güç
350 Nm Tork450 Nm Tork
8 İleri Otomatik Vites8 İleri Otomatik Vites
0-100 Km/h 6 Saniye0-100 Km/h. 4,6 Saniye
243 km/h Maksimum Hız250 Km/h Maksimum Hız
Exit mobile version