Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Bentley Continental GT karşımızda

Bentley tarafının her zaman dikkatleri çekmeyi başaran modeli Yeni Bentley Continental GT karşımızda. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Lüks İngiliz otomobil üreticisi Bentley tarafından teaser görüntüsü yayınlanmakta. Bu teaser görüntüsüne göz attığımız vakit detaylar belirginleşmekte. Bununla birlikte modelin, 23 Mart Salı günü piyasaya sürülmesi planlanmakta.

Bentley tarafı modeli “101 yıllık tarihinde ki en dinamik yol otomobili” olarak tanımlamakta. Ayrıca yeni modelin “lüks, performans odaklı Grand Tourer modeline nihai yorum” olarak belirtmekte.

Crewe merkezli üretici, modelin son derece gelişmiş şasi teknolojisine ve Continental GT Speed’e özgü stil ipuçlarına sahip olacağını özellikle belirtmekte. Bu sayede modelin temellerinin güçte muhtemel bir artış yapabileceğini ima etmekte.

Yeni Bentley Continental GT modelinde Bentley Dynamic Ride ismi verilen 48 voltluk aktif devrilme önleme teknolojisi ile gelmesi planlanmakta. Bu sayede model yüksek hızlarda şasi çevikliğini bir hayli yükseltmekte.

Yeni Bentley Continental GT teknik özellikleri

Tasarıma göz attığımız vakit ilk olarak sürüş yüksekliği göze çarpmakta. Bu yüksekliğin eskiye nazaran daha düşük olduğu göze direkt görünmekte. Ayrıca Speed’in daha derin bir ön tampona, yan eteklere ve daha kaliteli bir arka tampona sahip olduğunu belirtmek gerek.

Son olarak V12 motoru ile Continental GT modeli 159.900 sterlin gibi bir fiyat etiketine sahip.

2021 Bentley Bentayga Hybrid modelinin detaylarına, teknik özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version