Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Bentley Bentayga Outdoor Pursuits resmi olarak tanıtıldı

Yeni Bentley Bentayga Outdoor Pursuits, İngiliz markanın özel Mulliner bölümünün imzası ile tanıtıldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Yalnızca 11 adet üretilmesi planlanan “Outdoor Pursuits” versiyonu markanın Mulliner bölümü tarafından özel olarak tasarlanıyor. Bununla birlikte İngiltere’nin geleneksel outdoor aktivitelerine değinen model genel olarak; olta balıkçılarına, at binicilerine ve köpek yürüyüşçülerine hitap edecek şekilde tasarlanıyor.

Yeni Bentley Bentayga Outdoor Pursuits tasarımı

Outdoor Pursuits versiyonu üç farklı renk seçeneği ile kullanıcılara sunuluyor. Bu renkler; Havana, Cumbrian Green ve Magnetic şeklinde. Renk seçeneklerine ek olarak jant tarafına baktığımızda; 22″ boyutunda 10 kollu alaşımlı jantlar bizleri bekliyor. Bununla birlikte modeli özel kılan detayların bir çoğu iç tarafta bulunuyor. Özel versiyon ile koltuk arkalıklarına elle dikilen nakış ile yolcu tarafındaki ön panelde benzersiz bir krom kaplaması detayı dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıca kapı kollarından, arka koltuk ceplerine ve gösterge paneli detaylarına kadar birçok noktada yeni bir dokuma kaplama mevcut.

Genel anlamda modelin sahip olduğu zarif ve lüks Bentley dokunuşu, yeni detaylar ile temayla direkt olarak bütünleşebiliyor. Bununla birlikte bu bütünleşmenin arkasında bulunan hikayesi ile model, muhtemelen yıllar boyunca koleksiyoncuların odağında olacak.

“Efsanevi Japon otomobilleri”

Exit mobile version