Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Acura Integra modelinin ilk görüntüleri paylaşıldı

Uzun süredir merakla beklenen Yeni Acura Integra modelinin ilk görüntüleri bizlerle. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Acura tarafından paylaşılan görüntüde dikkatleri şüphesiz dört kapı detayı çekiyor. Modelin şimdilik coupe versiyonu ile ilgili olarak maalesef herhangi bir açıklama mevcut değil. Bununla birlikte Acura modeli, “çarpıcı beş kapılı tasarıma sahip birinci sınıf bir spor kompakt” olarak nitelendiriyor.

Yeni Acura Integra tasarımı

Tasarıma baktığımız vakit; alçak ve uzun bir tavan bizleri bekliyor. Bununla birlikte bu tavanın oldukça geniş olduğu da gözlerden kaçmıyor. Aynı zamanda modelin arkaya doğru akıcı olan tasarımı en arkada ince bir spoyler ile birleştiriliyor. Arka far tasarımı ise ince ve uzun, modern bir yapıda.

Modelin yakın zamanda yayınlanan ikinci teaser görüntüsüne de baktığımız vakit dikkatleri; TLX Type S modeli ile olan benzerliği çekiyor. Muhtemelen bu keskin agresif tasarımlar markanın yeni sportif tasarım dilini oluşturuyor. Ayrıca teaser görüntülerinin #ReturnOfIntegra etiketiyle paylaşılması da oldukça hoş bir detay.

Modelin teknik özellikleri ile ilgili olarak herhangi bir paylaşımda bulunulmadı. Fakat modelin yeni nesil Honda Civic ile aynı temeller üzerine inşa edilmesi bekleniyor. Bununla birlikte modelin elektrikli bir desteğe sahip olup olmayacağı ile de herhangi bir bilgi henüz mevcut değil.

Son olarak modelin tüm detaylarının 2022 bahar ayında açıklanması bekleniyor.

“Mercedes-AMG E63 S modelinin Manhart ER 800 dönüşümü” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version