Site icon Dijital Tekerlek

Yeni Abarth F595 modeli Formula 4 motoruna sahip

Yeni Abarth F595 modeli Formula 4 motoruna sahip 20

Yeni Abarth F595 modeli sahip olduğu Formula 4 motoru ile birlikte tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Carlo Abarth tarafından tasarlanan Formula Italia yarış arabasının 50. yıldönümünü kutlayan 595 modelinin yeni bir sınırlı üretim versiyonu F595 piyasaya sürüldü. Bununla birlikte model motor sporlarında bir başlangıç yapmak için inşa edilen; uygun fiyatlı otomobil konumunda yer alıyor.

Yeni Abarth F595 tasarımı

F595 olarak adlandırılan özel sürümün tasarımına baktığımız vakit dikkatleri ilk olarak; istiflenen egzoz borularına sahip yeni bir egzoz sistemi çekiyor. Bununla birlikte model dış tarafta sportif ayna kapakları, ön ayırıcıya ve arka tamponda yer alan Rally Blue flaşlara sahip. Modelde yer alan egzoz sisteminin ismi ise yeni Record Monz Sovrapposto.

Dörtlü egzoz çıkışı ile birlikte; gösterge panelinde “Scorpion” düğmesiyle kontrol edilen aktif bir valf modelde mevcut. Model jant tarafında ise 17″ boyutunda jantlara sahip. Ayrıca model bir çok yerinde özel F595 rozetlerine de sahip.

İç tarafta çok büyük farklılıklar bizleri beklemiyor. Baktığımız vakit; yeni mat siyah ön panel, siyah bilgi-eğlence ekranı çerçevesi ve deri detaylı koltuklar bizleri bekliyor. Ayrıca F595 Cabrio seçeneği ile birlikte katlanabilen kumaş tavan seçeneği de modelde mevcut.

Yeni Abarth F595 teknik özellikleri

Model motor tarafında 2014 yılından bu yana İtalyan ve Alman Formula 4 otomobillerinde gördüğümüz; 1.4 litrelik turbo şarjlı dört silindirli motora sahip. Bununla birlikte model 163 beygirlik bir güce, 230Nm tork değerine sahip. Model gücü yola 5 vitesli düz şanzıman veya vites değiştirme kanatçıkları ile kontrol edilen otomatikleştirilmiş manuel şanzıman ile aktarabiliyor.

Son olarak modelin fiyatlarına gelecek olursak; düz manuel olarak sunulan model 20.305 Sterlin seviyesinde. Otomatikleştirilen manuel şanzıman ile donatılan cabrio modeli ise 24.305 Sterlin seviyesinde başlangıç fiyat etiketine sahip.

“2022 Hyundai Elantra N modeli resmi olarak bizlerle”

Exit mobile version