Site icon Dijital Tekerlek

Yeni 2021 Skoda Octavia Sportline tanıtıldı

Yeni 2021 Skoda Octavia Sportline tanıtıldı 8

Skoda daha agresif gövde kiti ve bazı sportif iç düzenlemeler ile 2021 Skoda Octavia Sportline modeli tanıtmakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Skoda çıkardığı dördüncü nesil Octavia modeline Sportline donanım seçeneklerine eklenmekte. Yeni modelin, birkaç sportif stil değişikliği ve daha fazla teknoloji seçeneği ile; yıl sonuna doğru satışa sunulması beklenmekte.

Standart Skoda Octavia modeline göre kozmetik anlamdaki değişiklikleri; 18″ boyutundaki alaşımlı jantları, yeni ön ayırıcısı, revize edilen radyatör ızgarası, arka difüzör ve siyah rozet modelde dikkatleri çekmekte.

İç tarafa geldiğimiz vakit ise bizleri; yeni gösterge paneli için piyano siyahı kaplama, gösterge paneli için yeni kumaş kaplama ve Thermoflux döşemeye sahip bir çift spor koltuk yer almakta. Ayrıca kullanıcılar model ile birlikte; Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerine sahip 10″ boyutunda bilgi-eğlence sistemine de sahip olacaklar.

2021 Skoda Octavia Sportline teknik özellikleri

2021 Skoda Octavia Sportline modelinin uzun zamandır; vRS modeline biraz daha ucuz bir alternatif olarak sunulması planlanmakta idi. Bununla birlikte modelde sürüş modları için özel ayarlar bulunmakta.

Alıcılar benzinli, dizel ve plug-in motorları ile önden ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olabilecekler. Bununla birlikte model 148 beygir güce 250 Nm tork değerine sahip olan 1.5 litrelik TSI dört silindirli bir motor ile gelmekte.

Opsiyonel olarak model yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzıman mevcut. Fakat standart olarak altı ileri manuel şanzıman yer almakta. Ayrıca model 48 voltluk yarı hibrit teknolojisini desteklemekte.

Octavia serisinde 2.0 litrelik TSI dört silindirli turbo benzinli motor seçeneği de bulunmakta. Bununla birlikte model 187 beygir güce, 320 Nm tork değerine sahip. Ayrıca bu motor yedi ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilmekte. Dört tekerlekten çekiş sistemi ile de çekiş oldukça başarılı bir şekilde sağlanmakta.

Model üç dizel motor seçeneğine de sahip olacak. Bunların tamamı 2.0 litrelik dört silindirli motora dayanmakta. Bununla birlikte en ucuz seçenek 113 beygir gücünde, orta versiyon 148 beygir güce ve en pahalı model 197 beygir güce sahip.

Son olarak en hızlı dizel model yedi vitesli bir DSG ve dört tekerlekten çekişe sahip.

“Volkswagen ID.6 motoru ile Şangay’da tanıtılacak” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version