Site icon Dijital Tekerlek

Yeni 2020 Skoda Rapid Tanıtıldı

Yeni 2020 Skoda Rapid Tanıtıldı 2

Alman devi Volkswagen’in önemli yatırımlarından biri olan Skoda’nın yeni modeli geçtiğimiz günlerde yapılan lansman ile tanıtıldı. Aslında Skoda aldığı bir karar ile artık Rapid modelinin üretiminin yapmayacağını bunun yerini Golf ile doğrudan rekabet ortamı oluşturacak Scala’yı tanıtacaktı. Çekyalı üretici bu duruma tepki göstererek Rusya dahil olmak üzere pek çok ülkede Rapid modelin tanıtımına devam edeceğini açıkladı. Bu açıklama ile birlikte de Rusya’da düzenlenen otomobil fuarında Skoda 2020 Rapid modeli tanıtıldı.

Lansman öncesinde, araba markası yaptığı stratejik hareket ile tanıtım öncesi teaserlar yayınlanmaya başladı.  Yenilenen tasarımının görüntülerini dijital ortamda veren Skoda Rapid üzerinde büyük yenilikler yaptığı gözlemlendi. Eski selefine göre gözle görünebilir değişiklikler getirilen Rapid model aynı markanın farklı otomobillerinde izler taşıyor. Özellikle de Scala modelinin görünüme sahip olan Rapid oldukça yakışıklı görülmektedir. Arka tarafında da hemen hemen Scala’dan izler taşıyan otomobilde en büyük fark eski aracın arkasında bulunan logonun yerinde “SKODA” yazılması.

Sürücüler ile  Yeni Sene İçerisinde Buluşacak

Skoda yeni aracın tanıtımını Rusya’da düzenlenen lansman ile gerçekleştirerek tüm dünyada kolayca tanıtılması sağlandı. Rusya’da yapılan lansmandan sonra otomobilin 1 adet resmi tüm dünya ile paylaşıldı.  Araç hakkında alınan bilgilere göre, Skoda bu yeni aracı Rusya haricinde Hindistan ve Çin’de satışa çıkaracağını açıkladı. Başlangıç fiyatı olarak da tahmini 12 bin Euro değer verilmesi bekleniyor.

Exit mobile version