Site icon Dijital Tekerlek

Yeni 2020 Jaguar F-Type Tanıtımı Gerçekleşti

Yeni 2020 Jaguar F-Type Tanıtımı Gerçekleşti 25

Değişen dış tasarımıyla farklı bir görünüme kavuşan 2020 Jaguar F-Type dikkatleri üzerine çekiyor. Tanıtımı yapılmadan önce gerçekleştirilen açıklamalardaki detayları ile ilgili çeşitli değerlendirmeler yapılmıştı. Bu değerlendirmelerden sonra artık görüyoruz ki Jaguar F-Type siz değerli kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Araç ile ilgili dışarıya sızdırılan bilgileri tamamen doğrulayan yeni Jaguar F-Type’ın değişen dış makyajıyla kullanıcıların odağını üzerinde toplayacaktır. Yapılan son değişikliklerle aracın ön kısmındaki incelemeler ve geliştirmeler sonucunda ortaya çıkan yeni tasarımıyla birlikte bu yeni araç çok daha agresif bir görünüm kazanmıştır.

Aracın iç tasarımında çarpıcı değişiklikler olmamasına rağmen kullanıcılara multimedya ve sürücü ekranları açısından değişiklikler sunmaktadır.

2020 Jaguar F-Type mekanik özelliklerine gelecek olursak;

Önceden sızdırılan bilgiler dış tasarımı ile alakalı olduğu için aracın motor kısmı büyük bir merak konusu olmuştu. Aracın satışa çıkmadan önce yetkililer gerekli açıklamayı hiçbir detayı atlamadan kullanıcılara aktardıkları için bu merak büyük oranda giderilmiş oldu.

Açıklamalardaki motor özelliklerine baktığımız vakit dört silindirli 5.0 litrelik V8 bir motor görülmektedir.444 beygirlik bir güç ve 580 Nm tork üretebilen bu araç sıfırdan yüze 4,4 saniye gibi bir sürede ulaşmaktadır. Maksimum hız ise 250 km/s olarak belirtilmiştir.

Aynı modelin R versiyonunda ise 567 beygirlik bir güç ve 700 Nm tork ile sıfırdan yüze 3,5 saniyelik bir sürede ulaşabilmektedir. Aracın tanıtımının gerçekleşmesiyle beraber ön siparişlerde başlamıştır. Bunun ardından bu canavar ingiltere’de 54,000 sterline alıcı bulmuştur.

Exit mobile version