Site icon Dijital Tekerlek

Wolff’tan Mercedes’in Geleceği Hakkında Açıklama

Wolff’tan Mercedes’in Geleceği Hakkında Açıklama 2

Mercedes’in takım patronlarından Toto Wolff, yaptığı açıklama ile Mercedes’in F1’de ki geleceği hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Daimler’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar sebebiyle yeni başkan Ola Kallenius’un Mercedes’in sporun 2021’nde başlayan yeni kural dönemlerinde geride kalarak yeni teknolojiye ve kurallara ayak uyduramayacağını söylemişti.

Bu açıklamadan sonra kulislerde dönen iddaalarda Mercedes’in F1’den çekilebileceği söyleniyordu. Bu söylenenlerin iyice çoğalması sebebiyle, Mercedes’in şuanki patronu yaptığı açıklama ile birçok kişinin akıllarında olan soru işaretlerini giderecek bir açıklamada bulundu.

Toto Wolff Açıklamalarda Bulundu

Mercedes’i bırakarak F1 patronu olabileceği konuşulan Toto, yaptığı açıklamalarda kendisi ile alakalı soru işaretlerini gidermek yerine Mercedes’in geleceği hakkında konuşarak birçok kişinin soru işaretlerini giderdi. Formula 1 ve motor sporlarının içerisinde Mercedes’in oldukça önemli bir yerde olduğunu açıklayan Toto Wolff, DNA’sının önemli bir parçasını çıkarmak F1 kökten etkileyebilir. Hem F1 geleceği hem de Mercedes’in geleceği açısından böyle bir ayrılığın gerçekleşmeyeceğini açıkladı.

Kimse geçmişi unutmamalıdır ki Mercedes’in ilk aracı yarış aracı olarak biliniyor, bu durumda eskiden beri bu sporu marka olarak desteklediklerimizin göstergesidir. Mercedes olarak çalışmalarının her geçen gün arttırıldığını ve projelerimizin yatırım seviyesinin azaltarak daha büyük gerekliliklerinin ortaya çıkacağına inanmaktayız. Bu yüzden Mercedes her geçen gün daha ekonomik daha verimlilik ve daha büyük performanslar ile hem yarışlarda hem de günlük hayatta olmaya devam edeceğini belirtildi.

Exit mobile version