Site icon Dijital Tekerlek

Wolff 2013 Yılından Sonra İlk Defa F1 Yarışına Katılmayacak

Wolff 2013 Yılından Sonra İlk Defa F1 Yarışına Katılmayacak 2

Wolff, gelecekteki kariyerinde neler yapacağını ekibiyle birlikte düşünmek ve planlamak için gelecek günlerde İnterlagos’da düzenlenecek olan F1 yarışına katılmama kararı alarak 2013 den beri tüm yarışlara katılma serisini bozdu.

Wolf bu durumu kendi cümleleriyle şöyle aktardı: “Brezilya’da düzenlenecek olan yarış 2013 den beri katılmayacağım ilk yarış olacak. Takımımızla ile birlikte önümüzdeki iki şampiyonluğu da garantilemiş olmamız gelecekte Avrupa’da neler yapabileceğimi planlamak için bana da fazla vakit sunuyor.”

Wolf bu işlerle meşgul olurken takımının hem pistte hem de pist dışında iyi ve başarılı bir şekilde temsil edileceğinden oldukça emin ve mutlu. Lewis Hamilton, Amerika’da düzenlenen Grand Prix’de altıncı pilotlar şampiyonluğunu 2. Sırada yarışı bitirerek elde etti. Bununla birlikte takım pilotlarının arasındaki çekişme en aza ineceğinden dolayı takımın üzerindeki baskıda ortadan kakmış olacaktır.

Fakat Wolff’un gözlemleri şu şekilde; Ferrari ikinci yarıda iyi sonuçlar alarak gelişim gösterdiğini ortaya koydu bu yüzden önümüzdeki yarışları elimizden geldiğince hazırlanıp iyi sonuçlar almaları gerektiğini belirtti.

“önümüzdeki 2019 sezonunda katılacağımız iki yarış daha var bu yarışları en iyi şekilde sonuçlandırmak istiyoruz. Bu iki yarışın ardından Brezilya’ya gideceğiz. Geçen yıl gittiğimizde orada sadece yarış kazanarak değil takım şampiyonluğunu da garantileyip gelmiştik.” cümlelerini de ekledi.

Exit mobile version