Site icon Dijital Tekerlek

Volvo’nun Verecek Bazı Önemli Kararları Var

Volvo'nun Verecek Bazı Önemli Kararları Var 1

Volvo’nun vermesi gereken çok önemli kararlar var. Koronavirüs pandemisi çok ciddi kısa süreli bir hasara neden oldu ve özellikle otomobil endüstrisinde etkileri görülmeye başladı. Çoğu ülkede üretimler durdu ve satışlar düştü.

Volvo CEO’su Hakan Samuelsson “Ar-Ge bölümümüzde binlerce proje var ve hepsini yapmamız gerekip gerekmediğiniz tartışmamız gerekiyor” açıklamasını yaptı.

Sıfırdan proje üretmek yerine var olan projeleri geliştirmek Volvo için daha yararlı olacaktır. Ama bunlarda da gecikmelerin olması bekleniyor. 2019 başında pazarda yerini alan Volvo S60’ın 2021 veya 2022 yılları için bir güncelleme almasını bekliyoruz. Ancak bunun zamanında olup olmayacağı hakkında Volvo’nun bir cevabı bulunmuyor.

Volvo elektrik ve otonomdan vaz geçemez!

Volvo’nun ayrıca doğrudan Range Rover’a karşı rekabet etmek için XC100 olarak adlandırılan yeni bir amiral gemisi SUV üzerinde çalıştığı söylentiler arasında. Bu proje de rafa kalkacak gibi duruyor. Ancak Volvo’nun kesmeyi kesinlikle reddettiği iki alan var: elektrikli araçlar ve otonom teknolojisi.

Bunlar, Volvo’nun küresel lider olmayı hedeflediği ve üzerinde mükemmel ilerleme kaydettiği iki alan. Volvo bu alanlardan uzaklaşmayacak ancak diğer bütçe kesintileri de bu alanları etkileyecek. Çünkü Volvo XC40, markanın ilk elektrikli SUV modeli.

Baştan Aşağı 2019 Model Volvo XC60

Exit mobile version