Site icon Dijital Tekerlek

Volvo 2 Milyon dolarlık araba hediye ediyor.

Volvo 2 Milyon dolarlık araba hediye ediyor. 6

Geçen yılki başarısının ardından Volvo, 7 Şubat’ta Amerikan Futbolu için Volvo Safety Sunday’i geri getiriyor. Geçen yıl, uzun zamandır otomotiv güvenlik teknolojilerine ve özelliklerine önemli vurgu yapan İsveçli otomobil üreticisi, iki takımdan birinin iki puanlık güvenlik puanı alması durumunda 1 milyon dolar değerinde araba teklif etti. Bu, Volvo’nun 1959’da icat ettiği üç noktalı emniyet kemeri tarafından kurtarılan bir milyondan fazla hayatı kutlamak için yapıldı. Daha sonra patentini tüm otomobil üreticilerine açtı.

2021 için otomobil üreticisi, kalan üç güvenlik sorununu ele almayı amaçlayan yeni sistemlerle “bir milyon daha” tasarruf etmek istiyor.

1 milyon dolarlık ücretsiz araba yerine, şimdi bu miktarı ikiye katlamaya söz veriyor. Bu doğru. Volvo, Kansas City Chiefs veya Tampa Bay Buccaneers bu yılki Amerikan Futbolu oyununda bir güvenlik puanı kazanırsa, 2 milyon dolar değerinde araba verecek.

Amerikan futboluna aşina olmayanlar, yalnızca top taşıyıcısı kendi uç bölgesinde sınırların dışına çıkarıldığında , zorlandığında veya top uç bölgesinde ölürse bir güvenlik puanının olduğunu bilmelidir. Savunma ekibi orada olmaktan sorumludur.

En güncel Volvo haberleri için bizi takip edin. Haberler için tıklayın.

Exit mobile version