Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen T-ROC’un Özellikleri Neler?

Volkswagen T-ROC'un Özellikleri Neler? 3

Volkswagen t-roc 2018 yılında duyurusunu yaptığı kompakt SUV  geç olsada Türkiye’de de satışa sunulmaya başlandı ve satışlar devam ediyor. Şimdilik sadece tek motor özelliğiyle  ülkemize gelen 1.5 TSI 150 PS ACT motor ve 7 ileri DSG şanzıman şeçeneği ile bizlere sunulmaktadır. 250 Nm tork gücüne sahip bu araç 0-100 Km/s’ee 8.4 saniye de ulaşırken üst limit 205 km/s olarak belirtilmiştir.

Türkiye’de  highline donanım paketiyle bizlere sunulacak olan T-Roc 8inç ekran genişliğiyle dokunmatik ekrana sahip içerisinde composition media, Led Farlar ve Led Gündüz Farları, Mobil Bağlantı, 17 inç büyüklüğe sahip alüminyum kaplamalı jantlar, elektrik sistemine bağlı kapanabilen ve açılabilen yan aynalar Bilgi ve eğlence sistemi, Ön ve Arka park sensörleri ve klimatronik gibi çeşitli özellikleriyle siz değerli kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Volkswagen T-Roc

Volkswagen aracı daha atik ve kullanışlı hale getirebilmek için  R-line gövde kiti, 18 inç alüminyum kaplama jantlar ve elektrik sistemine bağlı otomatik açılır ve kapanır bagaj kapağıyla bizlere daha iyi özellikler sunmaktadır.

Aracın diğer önemli özelliklerinden olan ve günümüzde çok kullanışlı hale gelen güvenlik sistemlerine bağlı olarak volkswagen yeni çıkarmış olduğu T-Roc’a karşımıza aniden çıkan araçlar ile çarpışmayı önlemek amacıyla otomatik yavaşlama sensörü olan PreCrash özelliği de bulunmaktadır. Bunun yanında Otomatik park etme, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şerit Takip Sistemi, Yayaları Algılama Sistemi gibi teknolojik yenilikleri bu araç bünyesinde barındırmıştır.

Dijital Tekerlek | Instagram

Görsel Kaynak 1

Exit mobile version