Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen T-Cross ve Taigo için Türkiye fiyatları belli oldu!

Volkswagen T-Cross ve Taigo için Türkiye fiyatları belli oldu! 15

Volkswagen T-Cross ve Taigo modelleri ülkemizde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Alman otomobil üreticisi Türkiye’deki ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bununla birlikte 2022 yılında ülkemizde de satışa sunulacağı onaylanan model, yılın ilk çeyreğinde ürün gamına dahil oluyor.

Volkswagen T-Cross

Model 448.300 TL başlangıç fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacak. Motor tarafında 1.0 litrelik TSI motora sahip olacak olan model; 110 beygir güç üretebilecek. Şanzıman tarafında ise isteğe bağlı olarak 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG şanzıman seçeneği kullanıcılara sunulacak. Ayrıca model donanım seçenekleri tarafında Life ve Style olmak üzere iki farklı opsiyon ile kullanıcılara sunulacak.

Volkswagen T-Cross tasarımı

T-Cross genel tasarımı itibariyle oldukça şık ve sportif bir duruşa sahip. Genel tasarımın en büyük destekçisi şüphesiz dik arka camlı klasik Crossover duruşu. Bununla birlikte modelin ön tarafında baktığımızda; geniş hava girişlerine kusursuz bir şekilde entegre olmuş LED “Performance” farları ve krom çerçevelerle vurgulanmış karakteristik sis farları bizleri bekliyor. Ön taraftan arka tarafa doğru ilerlerken; modelin omuz çizgisinin oldukça keskin açılara sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. Jant tarafında standart olarak 16″ ve 17″ boyutlarındaki alüminyum alaşımlı jantlar kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca 17″ ve 18″ boyutlarındaki jantlar kullanıcılara opsiynel olarak sunuluyor.

Volkswagen Taigo

Model 515.000 TL başlangıç fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacak. Motor tarafında 1.0 litrelik TSI ve 1.5 litrelik TSI motor seçeneği ile kullanıcılara sunuluyor. Bununla birlikte 1.0 litrelik motor 95 beygir 5 ileri manuel şanzıman ve 110 beygirlik 7 ileri DSG kurulumu ile kullanıcılara sunulacak. 1.5 litrelik TSI motor ise 7 ileri DSG şanzıman kombinasyonu ile 150 beygir gücünde kullanıcılara sunulacak.. Ayrıca model donanım seçenekleri tarafında Life, Style ve R-Line olmak üzere üç farklı opsiyon ile kullanıcılara sunulacak.

Volkswagen Taigo tasarımı

Volkswagen tarafının ilk SUV Coupe modeli Taigo, arka tarafa doğru alçalan tavan hattı ile oldukça sportif bir tasarıma sahip. Bununla birlikte model gelişmiş teknolojik özellikleri sayesinde segmentinde beklenenleri fazlasıyla karşılayabiliyor. Ayrıca zengin donanım seçenekleri ve yeni renk seçenekleri ile Taigo modeli oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlıyor.

“Honda Türkiye’de yeni başkan ataması gerçekleştirildi”

Exit mobile version