Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen T-Cross Modeline En Güçlü Motor Seçeneği Eklendi!

Volkswagen T-Cross Modeline En Güçlü Motor Seçeneği Eklendi! 2

Her geçen gün kendini yenileyen, müşteri memnuniyetine önem veren Volkswagen, şimdide motor seçeneğiyle gündeme geldi. Volkswagen markasının en küçük SUV aracı, T-Croos artık güçlü motor seçeneğine sahip. Volkswagen T-Cross Modeline En Güçlü Motor Seçeneği Eklendi!

T-Cross Modeline En Güçlü Motor Eklendi!

Öncelikle Almanya genelinde 26 bin Euro başlangıç fiyatıyla satışa sunulan T-Cross otomobil oldukça spor bir görünüme sahip. Normalde otomobil de 1.5 litre TSI 150 PSI güç çıkışı ve 250 Nm torka sahip motorla alıcısına sunulmuştu. Bu motor da 7 vitesli DSG şanzımanla çalışma göstermektedir.

Normal şartlarda en üst donanım seviyesine sahip olan araç, yaklaşık olarak 8.5 saniyede sıfır kilometre den 100 kilometre saat hıza ulaşmakta. Aracın, azami hızı olarak da 200 kilometre saat belirlenmişti.

En üst donanım seviyesine sahip olan bu araçta eksik olan tek şey motor gücüydü. O da bugün eklenmiş oldu. Motor seçeneğine ek olarak da T-Cross akıllı telefonları şarj etmesi için kablosuz şarj pedi ve opsiyonel dijital kontrol paneli gibi şeyler eklenmiştir.

Hangi Motor Seçenekleri Eklendi!

Volkswagen markasının T-Roc modelinin bir alt modeli olan Volkswagen T-Cross a 1.6 TDI motor seçeneğinin ardından, 1.5 TSI seçeneği de eklenmiş oldu. Bu seçeneklerin biri dizel motor, biri de benzinli motor olduğunu belirtmektedir.

Bu motor gücüyle beraber, T-Cross araç, 150 beygir güce ve 250 Nm torka sahip olacak. Üretilen bu güç ve tork da aracın ön tekerlerine aktarılarak yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

Volkswagen markasının bu yeniliği yapmasından sonra T-Cross araç için alıcı sayısınında giderek artacağı düşünülmektedir. Motor gücü artırıldıkça aracın konforu artmakta ve kullanımı daha da kolay hale getirilmektedir. Bundan ötürüdür ki insanlar yeni araç alırken her zaman güçlü araç tercih ederler.

[responsive-slider id=6799]

Exit mobile version