Site icon Dijital Tekerlek

2022 Volkswagen T-Cross Fiyat Listesi ve Teknik Özellikleri

2022 Volkswagen T-Cross

2022 Volkswagen T-Cross modelinin teknik özelliklerini, donanım paketlerini ve fiyatını sizler için derledik. Detaylara gelin beraber göz atalım.

2022 Volkswagen T-Cross dış mekan tasarımı

T-Cross genel tasarımı itibariyle oldukça şık ve sportif bir duruşa sahip. Genel tasarımın en büyük destekçisi şüphesiz dik arka camlı klasik Crossover duruşu. Bununla birlikte modelin ön tarafında baktığımızda; geniş hava girişlerine kusursuz bir şekilde entegre olmuş LED “Performance” farları ve krom çerçevelerle vurgulanmış karakteristik sis farları kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca yan taraftan bakıldığında modelin omuz çizgisinin oldukça keskin açılara sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.

Jant tarafında standart olarak 16″ ve 17″ boyutlarındaki alüminyum alaşımlı jantlar kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca 17″ ve 18″ boyutlarındaki jantlar kullanıcılara opsiynel olarak sunuluyor.

Modüler Bagaj

Arka koltuk sırası en ileri pozisyondayken sunulan 455 litrelik bagaj hacmi size yeterli gelmediği durumlarda, asimetrik olarak katlanabilen bu koltuklar sayesinde 1.281 litreye kadar yükseltilebilen hacim ile kullanıcıların beklentileri karşılanabiliyor.

Dijital Kokpit

10,25” genişliğindeki Dijital Gösterge Paneli “Active Info Display” istediğiniz tüm verileri aynı anda ekrana taşıyabiliyor. Hız göstergesi, motor devri ve kilometre sayacı gibi klasik ekranların yanı sıra ek araç verilerine ve navigasyon haritasına erişmenizi sağlayan çeşitli bilgi profillerinin de seçimi mümkün. Ayrıca tüm donanım seçeneklerinde standart olarak bulunan ve Dijital Kokpitin diğer ana aktörü olan “Discover Media” Radyo ve Navigasyon Sistemi, 8” genişliğindeki dokunmatik ekranı ile tüm araç ayarlarının yapılması ve medya oynatma fonksiyonları için merkezi bir kontrol arabirimi görevi görebiliyor.

Beats Audio

istemin ana parçalarından biri olan ve bagaj bölümünde yer alan geniş kapasiteli subwoofer, ürettiği ultra-derin bas notaları ile içeride yer alan herkesin göğsünün içinde titreşimler yaratırken; derin baslar dışındaki tüm ses yelpazesi, 300 watt gücündeki 8-kanallı amfi ve 8 hoparlörden, hassas ve net bir biçimde ateşlenebiliyor.

Kablosuz Şarj

Ekstra enerjiye ihtiyaç duyulduğunda, akıllı telefonları ön saklama bölmesine yerleştirerek telefonlar kablosuz olarak şarj edilebiliyor.

Mobil Bağlantı Arayüzü “App-Connect”

Akıllı telefon uygulamalarının T-Cross ile güvenli ve rahat bir şekilde kullanabilme noktasında Mobil Bağlantı Arayüzü “App-Connect” devreye giriyor. Bununla birlikte seçilen uygulamalar ve içerikler doğrudan araç içerisinde kolaylıkla kullanılabiliyor.

2022 Volkswagen T-Cross güvenlik önlemleri

Adaptif Hız Sabitleyici “ACC”, önceden ayarladığınız hız limitini geçmenizi önlerken; önünüzde seyreden araçla aranızdaki mesafeyi korumanızı sağlayabiliyor.

Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist”, sistemin içeriğinde barındırdığı radar, sensör ve kameralar yardımıyla şerit çizgilerini takip edebiliyor.

 Ön Bölge Asistanı “Front Assist”, bir yaya ya da başka bir araç ile çarpışma durumunda kazanın şiddetini azaltmaya yardımcı olabiliyor.

Şerit Takip Asistanı “Lane Assist”, istenmedik şekilde şeritten çıkma nedeniyle oluşan kazaların önlenmesine yardımcı olurken ve sürüş güvenliğinide artırmakta.

Park Asistanı “Park Assist” sayesinde park alanının yeteri kadar geniş olup olmadığı hareket halindeyken belirlenebilir ve araç otomatik olarak park edilebiliyor.

2022 Volkswagen T-Cross teknik özellikleri

Özellik1.0 TSI
Motor Hacmi (cm3)999 
ÇekişÖnden Çekişli
Maksimum Güç (PS)110 
Maksimum Tork (Nm)200 
Yakıt Tüketimi Ortalama (l/100km)6,4 
Maksimum Hız (km/s)189 
0-100 km/s Hızlanma (sn)9,9
Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm)4235/1977/1584
Bagaj Hacmi (lt)455 
Ağırlık (kg)1223 

2022 Volkswagen T-Cross fiyat listesi

Volkswagen T-Cross 448.300 TL başlangıç fiyat etiketine sahip. Bununla birlikte model çeşitli konfigürasyonlar ile kullanıcılara sunuluyor. Aşağıdaki tablodan 2022 Volkswagen T-Cross fiyat listesi hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca Volkswagen T-Cross hakkındaki fikirlerinizi yorumlar kısmına bizimle paylaşmayı unutmayın. Otomobili daha detaylı incelemek için buradan Volkswagen resmi web sitesine ulaşabilirsiniz.

ModelDonanımFiyat (Tescil Masrafları Hariç)
T-Cross 1.0 TSI 110 PS ManuelLife448.300 TL
T-Cross 1.0 TSI 110 PS DSGLife541.000 TL
T-Cross 1.0 TSI 110 PS DSGStyle587.600 TL

“2022 Hyundai i10 Fiyat Listesi ve Teknik Özellikleri”

Exit mobile version