Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen Lideri Passat’ın Türkiye’deki Büyük Gelişmesi

Yeni Volkswagen Passat, benzinli ve dizel seçenekleri ile beklenen gelişmeye sonunda geldi.  

Volkswagen’in ağır abisi Passat, pazara çıktığı 1973 yılından beri 30 milyon adetlik satış rakamına ulaştı. Yenilenen haliyle Volkswagen Yetkili Satıcıları’nda yerini aldı. 2005 yılından bu yana aralıksız olarak Türkiye’de segment lideri olma başarısını göstermesinin yanı sıra yenilenmiş haliyle de iş ve günlük hayatta kullanım kolaylığı ve prestij sağlıyor.

 Volkswagen’in en yeni teknolojilerine sahip modeli olması iddiasını devam ettiriyor.

 Passat, markanın en son teknolojileriyle donatıldı ve   isteğe bağlı olarak  0-210 km/s hızları arasında yarı otonom sürüş imkânı sağlıyor. Üstelik yarı otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” ve “Kapasitif Direksiyona” sahip ilk Volkswagen modeli olma özelliğine sahip. Modern aydınlatma teknolojili LED farları, 8 inçlik renkli dokunmatik ekranlı bilgi ve eğlence sistemi standart olarak sunuluyor.

Dijital Tekerlek | Twitter

Yeni Passat Türkiye’de sırasıyla Impression, Business ve Elegance olmak üzere üç farklı donanım seviyesinde tercih edilebiliyor.

Passat; Tornado Kırmızısı, Yarış Mavisi, Terrarossa Kahve, Okyanus Mavisi ve Deniz Kabuğu Beji gibi yeni renklerde sunuluyor.

Arabanızda Bir Sürüş Asistanı Olmasını İstiyorsanız Tam Size Göre

IQ.DRIVE, Volkswagen’in son teknoloji sürüş asistan sistemleri için marka çatısı konumunda ve aynı zamanda otonom sürüş deneyiminin yolunu açan teknolojileri barındırıyor. Bu sistemlerin en gelişmişi Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” özelliği ilk defa Passat’ta tercih ediliyor.

Daha Kısa Fren Mesafeleri

Elektromekanik fren takviyesi ile daha kısa fren mesafeleri Passat’ın fren performansı iyileştirilmiş durumda. Sistem tüm Yeni Passat donanım seviyelerinde olarak sunuluyor. Konfor ve güvenlik konularında ciddi bir gelişme söz konusu.

Exit mobile version