Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen ID Life konseptinin ön izlemesi Münih’te yapıldı!

Volkswagen ID Life konseptinin ön izlemesi Münih Otomobil Fuarında gerçekleşti. Detayların tamamına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanan uygun fiyatlı EV modeli kompakt bir şehir içi SUV olarak tanıtıldı. Bununla birlikte modelin ID.1 veya ID.2 ismiyle birlikte çıkış yapması bekleniyor.

Volkswagen ID Life tasarımı

İlk olarak kompakt SUV olan model 2650 milimetrelik bir dingil mesafesine sahip. Bununla birlikte model daha önce tanıtılan ID modellerine göre daha köşeli bir tasarıma sahip. Model tasarım anlamında her ne kadar diğer modellere göre daha köşeli bir tasarıma sahip olsa dahi; kullandığı uzun LED ışıklar ile birlikte ID ailesine ait olduğunu kanıtlıyor.

İç tarafa baktığımız vakit bizleri oldukça işlevsel bir direksiyon simidi bekliyor. Bu direksiyon simidi aracılığıyla otomobil ile ilgili bir çok kontrolü direkt direksiyondan sağlayabiliyorsunuz. Bununla birlikte modelde yer alan gelişmiş bilgi-eğlence sistemi akıllı telefonları oldukça güzel destekliyor. Açıkçası modelde yer alan bilgi-eğlence sistemi direkt olarak akıllı telefon üzerinden kontrol edilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca Volkswagen bu sistem ile birlikte “tamamen yeni bir entegrasyon seviyesi” sunacağını iddia ediyor.

Konseptte kullanılan koltuk kumaşları tamamen geri dönüştürülen malzemelerden üretilmiş vaziyette. Bununla birlikte model yalnızca yakıt tarafında değil, diğer tasarım tarafında da sürdürülebilirliği desteklediğini gösteren malzemeler kullanmaya devam ediyor.

Son olarak Volkswagen Patronu Ralf Brandstätter, Volkswagen ID Life konsepti ile ilgili olarak şu cümleleri kullanıyor;

“Gelecekte insanlar daha fazlasını istiyor. Her zaman bir sonraki harika deneyimin peşindedirler. ID Life bu duyguyla eşleşecek. Bu araba, çevrimiçi ve çevrimdışı olağanüstü deneyimler için hazır. Yaşam alanınız ve yaşam arkadaşınız olacak.

“ID Life, MEB’in ne kadar eşsiz olduğunu kanıtlıyor. Sektördeki en ölçeklenebilir platformdur ve MEB’in ne olabileceğinin yüzeyini daha yeni çizmeye başlıyoruz. Bu platform ile terazi çatıdan geçebilir. Bu, 20.000 Euro’luk engeli aşmanın anahtarıdır ve 2025 yılına kadar yollarda olacaktır.”

“Yeni Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain modeli Münih Otomobil Fuarında gösterildi!”

Exit mobile version