Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen ID Buzz üretim gövdesiyle görüntülendi

Volkswagen ID Buzz üretim gövdesiyle görüntülendi 10

Volkswagen ID Buzz modeli ilk kez üretim gövdesiyle kameralara yakalandı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen tarafının Transporter T2 modelini atası olarak gören ID Buzz modeli üretim gövdesiyle görüntülendi. Bununla birlikte model atası gibi yanmalı bir motora değil, elektrikli bir motora sahip.

Volkswagen ID Buzz tasarımı

Görsellere baktığımız vakit; marka farları gizlemeye devam etmekte. Bunula birlikte modelin ön tarafı Renault tarafının van modellerine benzetilmekte. Model ön tarafında Volkswagen tarafında gördüğümüz krom çubuk detayına sahip. Ayrıca bu çubuğun bir LED ışığı gizlemek için kullanılma ihtimali de mevcut.

Arka camların tamamen gövde rengiyle kaplı olması modelin kargo versiyonunun bu şekilde görünme ihtimalini arttırıyor. Modele daha yakından baktığımız vakit ise; arka lambaların şeklinin, arka kümelerin köşelerinin beyaz çıkıntının altında gizli kalmasıyla, farların uzayan bir tasarıma sahip olma ihtimali düşünülüyor. Bununla birlikte modelin kargo versiyonunun dingil mesafesi daha uzun olacak.

Volkswagen Ticari Araçları modelin 2022 yılında Avrupa pazarı için açıklamayı ve 2023 yılında ABD için tanıtmayı planlıyor.

Modelin hem arka hem de dört tekerlekten çekiş sistemi ile sunulması bekleniyor. Bununla birlikte modelin çift elektrikli motorlu seçeneklere de sahip olması bekleniyor. Ayrıca model sahip olduğu MEB platformu ile birlikte 300 beygir gücünde bir elektrik kurulumu kaldırabilecek kapasitede.

Son olarak modelin; 111 kWh pil paketi ile birlikte birkaç farklı pil paketi ile sunulması bekleniyor.

“2022 Audi E-tron modeli büyük yükseltmeye hazırlanıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version