Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen ID.Buzz modelinin planları ortaya çıkıyor

Volkswagen ID.Buzz modelinin planları ortaya çıkıyor 14

Volkswagen ID.Buzz modelinin amacı ve bu doğrultuda planları her geçen gün netleşiyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen tarafı bir çok kitleye hitap etmek amacıyla ID.Buzz modelinin farklı versiyonlarını üretmeyi planlıyor. Bununla birlikte model yalnızca minibüs veya yük taşınan bir model olmayacak. Modelin ilk olarak üç farklı versiyona sahip olması bekleniyor. Marka bir sonraki otomotiv güç paradigmasına girmeyi amaçlarken; gelecek için pratik bir elektrikli minibüs inşa etmeyi hedefliyor.

Volkswagen ID.Buzz modelinin versiyonları nasıl olacak?

Volkswagen öncelikli olarak modeli geniş bir taşıyıcı araç olarak nitelendiriyor. Avrupa’da ID.Buzz modelinin özellikle araç paylaşım hizmetlerini hedefleyen altı koltuklu bir yolcu versiyonunun da sunulması planlar içerisinde yer alıyor. Bu noktadaki hedef açık konuşmak gerekir ise Uber veya Lyft müşterilerini tek bir araçla almak isteyen kullanıcılar. Ayrıca model yolculara; önlerinde yer alan sürüş bilgilerini göstermesi amaçlanan bir ekran ile ayrı koltuklar sunacak.

Modelin Amerika pazarına 2024 yılında gelmesi planlanıyor. Bununla birlikte Amerikan ID.Buzz modeli; arkada dört yolcu koltuğuna sahip daha geleneksel bir aile minibüsü olacak. Arka koltuklardan ikisi öne, diğer ikisi ise arka kısma bakacak.

Son olarak marka modeli özelleştirilebilir olarak kullanıcılara sunmayı hedefliyor. Bu sayede kullanıcılar modele istedikleri tasarım detayları ile birlikte ulaşabilecekler. Ayrıca Volkswagen teslimatları otomatikleştirmek adına kendi kendine sürüş teknolojisi üzerinde de yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

“Mercedes-Benz EQS modeli arka tekerlekten yönlendirmeyi abonelik olarak sunacak” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version