Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen ID.4 serisi yeni seçeneklere kavuşuyor

Volkswagen ID.4 serisi yeni seçeneklere kavuşuyor 3

Volkswagen ID.4 serisi yeni City ve Style isimli iki yeni varyanta kavuşuyor. Detayların tamamına gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Volkswagen tarafının elektrikli SUV modeli ID.4 modeli iki yeni versiyona kavuşuyor. Bu versiyonların ismi City ve Style ismine sahip. Bununla birlikte model yedi farklı versiyona sahip olacak. Bu yedi sayısının içerisinde GTX versiyonu da bulunuyor.

Volkswagen ID.4 yeni versiyonları

City varyantı modelin giriş seviyesinde olacak. Bununla birlikte modelin başlangıç fiyatı 32.150 sterlin seviyesine düşecek. Style modeli ise daha fazla donanım seçeneği ile birlikte 38.150 sterlin seviyesinden başlayacak.

Her iki versiyon da Volkswagen tarafının Pure ve Pure Performance olarak isimlendirdiği; güç aktarma organlarına sahip olacak. Her iki versiyonda da pil tarafında bizleri 52 kWh kapasiteli pil beklemekte. Bununla birlikte yeni versiyonların pilleri; Life, Family ve Max modellerinde bulunan 77 kWh değerindeki pil kapasitesinden daha ufak.

Pure ile model 146 beygir güce sahip. Pure Performance sürümünde ise model 168 beygir güç üreten bir elektrik motoruna sahip.

Giriş seviyesi City modelini 168 beygirlik olarak almak isteyenlerin 36.030 sterlin gibi bir ücreti gözden çıkartmalı. Style modelinde ise daha güçlü modelin fiyatı 39.530 sterlin seviyesinde. Bununla birlikte City modeli 342 kilometre, Style modeli ise 339 kilometre menzile sahip. Ayrıca belirtmek gerekir ki model tüm versiyonlarında 100 kW hızlı şarj özelliği mevcut.

City modeli; 10 renkli ortam aydınlatması, 10″ bir bilgi-eğlence ekranı ve sürüş destek sistemlerine sahip. Bu sürüş destek sistemi paketinde şerit asistanı ve uyarlanabilir hız sabitleyici yer alıyor. Style versiyonunu City versiyonundan ayırmak adına marka; 18″ boyutunda alaşımlı jantlara, “IQ Light” farlara, renkli camlar, üç bölgeli klima kontrolü ve arka görüş kamerası gibi eklentiler eklemekte.

Son olarak lansmana özel olan ID.4 1st Edition, Life, Family ve Max versiyonlarının fiyatı sırasıyla; 40.800 sterlin, 41.570 sterlin ve 49.990 sterlin seviyesinde.

“Tesla Model X teslimatları Şubat’tan Ekim ayına geri alındı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version