Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen ID.4 modeli Tesla’yı zorlayabilir mi ?

Volkswagen ID.4 modeli Tesla'yı zorlayabilir mi ? 2

Volkswagen markasının yeni elektrikli SUV modeli olan Volkswagen ID.4 modelinin Tesla ile olan rekabeti nasıl olacak? Detayların tamamı haberimizde.

Fiyat konusunda çok ta iyi olduğu düşünülmeyen Volkswagen ID.4 modeli teknoloji tarafında gayet yeterli durmakta. Alman otomobil üreticisi bu model için oldukça emek verdiklerini belirtti. Bununla birlikte arttırılmış gerçeklik teknolojisi de model ile satın alınabilir konumda.

Dış tasarım konusunda geleneksel ve modern duran tasarımı ile birlikte oldukça sıradan görünüme sahip. Fakat teknoloji tarafında tasarımı kadar sıradan diyemeyeceğimiz bir model. Modelin detaylı tasarımına aşağıdaki video sayesinde göz atabilirsiniz.

Modelin her iki tarafında da bulunan LED farlar sayesinde model gerçekten göze hitap ediyor. Bununla birlikte modelin sürtünme katsayısı ve aerodinamik verilerinde de iyileştirmeler mevcut. Volkswagen Amerika Ürün Pazarlama ve Stratejiden Kıdemli Başkan Yardımcısı Hein Schafer özellikle bu tarz ayrıntılara dikkat çekmeyi istediklerini belirtti. Modelde standart olarak gelen 19″ boyutundaki jantlar ile birlikte model donanım tarafında da kullanıcılara klasikleşmiş Volkswagen donanım hizmetini sunmuyor. Ayrıca modelde bu hizmetin yanı sıra bol donanım seçeneği hizmeti de mevcut. İstenmesi durumunda First Edition modellerinde ayrıca beyaz iç detaylar ve direksiyon simidinin yanı sıra pedallarda duraklatma ve oynatma logoları mevcut. Ayrıca gradyan paketli Pro S modellerinde 20″ jantlar, siyah tavan ve gümüş tavan rayları mevcut.

Sonuç olarak Volkswagen ID-4 modeli donanım çeşitliliği sayesinde Model Y’ye rakip olabilme şansına sahip.

Volkswagen ID-4 model hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için buradan yazımıza ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version