Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen ID.3 Convertible, yeni detayları ile bizlerle

Volkswagen ID.3 Convertible, yeni detayları ile bizlerle 3

Volkswagen tarafı bir süredir ortalarda dolaşmakta olan Volkswagen ID.3 Convertible modelinin geleceğini düşündüğünü kabul etmekte. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Alman otomobil üreticisi son zamanlarda bir çok elektrikli model üzerinde çalışmaya devam etmekte. Bununla birlikte marka yeni fikirleri de üretmeye devam etmekte.

Üretilen fikirler arasında dikkatleri Volkswagen ID 3 Convertible modeli çekmekte. Bahsedilen modelin görüntülerini Volkswagen Grubu CEO’su Herbert Diess ve Binek İcra Kurulu Başkanı Ralf Brandstätter sosyal medya üzerinden paylaşmakta.

Brandstätter konu ile ilgili LinkedIn üzerinden şu açıklamalarda bulunmakta; “ID.3 dönüştürülebilir mi? Kulağa oldukça çekici geliyor: doğanın tadını yukarıdan aşağıya, anında, ancak sessiz bir elektrikli yumrukla çıkarın. Bu tamamen yeni, olağanüstü bir özgürlük hissi sağlayabilir. Kabul ediyorum: çok cazip bir fikir. Hala bu çekici konsepti gerçeğe nasıl dönüştüreceğimizi düşünüyoruz. Her ihtimale karşı, tasarım ekibimiz bazı ilk fikirlerin taslağını çıkardı. “

Sunulan taslaklara göz attığımız vakit modelin ön yüzü hatchback modele oldukça benzemekte. Bununla birlikte modelde eğimli duran ön cam oldukça dikkat çekmekte. Ayrıca model iki kapılı. Arka tarafa baktığımız vakit ise lambalarda bazı değişiklikler söz konusu. Modelin iç tarafında ise dikkati 4 koltuklu olması çekmekte. Fakat yüksek ihtimalle bu koltuklar oldukça dar olacaktır. Ayrıca şuan da Volkswagen tarafının tek üstü açılabilen modeli T-Roc Cabriolet modeli.

Marka Volkswagen ID.3 Convertible tarafında da birçok elektrikli modelinde kullandığı MEB platformunu kullanması çok yüksek ihtimal. Bu sayede modelin üretiminde maliyet açısından bir nebze de olsa tasarruf etmesi beklenmekte

“2021 Volkswagen Golf için geri sayım başladı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version