Site icon Dijital Tekerlek

Volkswagen GEN.TRAVEL konsepti oldukça heyecan verici görünüyor

Volkswagen GEN.TRAVEL konsept otomobili ile teknoloji üssü gibi görünen tasarımını duyurdu. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Otomotiv sektörünün on yıl sonrasına ışık tutan konsept, geniş iç yaşam alanı ile beraber otomotiv sektöründe geleceğin yaşam alanını önizliyor. Bununla birlikte kısa mesafeli ulaşım noktasında çözüm olarak sunulması beklenen model, otonom sürüşü ve teknolojik detayları ile beraber yolcularını etkilemeyi planlıyor.

Volkswagen GEN.TRAVEL tasarımı

Otomobilin iç tasarımına baktığımızda; esnek modüler bir alan bizleri bekliyor. Oldukça esnek olan bu alan kullanıcının isteğine göre oldukça farklı şekilde kullanılabiliyor. Otomobil kullanışlı yapısı sayesinde direkt olarak son kullanıcı deneyimini hedefliyor diyebiliriz. Bununla birlikte konseptin ana fikri, kendi aracınızı kullanmak yerine bu konsept otomobili kısa mesafelerde kullanmak. Sunduğu detaylar sayesinde de konsept, kişisel otomobilimizdeki konforu bizlere sunmayı hedefliyor. Katlanabilir ikili koltuk düzeni, masa ve arttırılmış teknolojisi gibi detaylar ile bu konforun sunulması desteklenebiliyor.

Volkswagen GEN.TRAVEL çalışan bir prototip otomobil olarak tanıtıldı. Ancak Alman otomobil üreticisi, konsept otomobili üretme taahhüdünde bulunmadı. Fakat bazı detayların yakında üretilecek olan modellerde görebileceğimizi özellikle belirtti.

“Nicholas Latifi tarafında ayrılık sesleri kesinleşti”

Exit mobile version