Site icon Dijital Tekerlek

Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli filminde 2000 beygirlik elektrikli bir araç kullanacak

Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli filminde 2000 beygirlik elektrikli bir araç kullanacak 11

Vin Diesel Hızlı ve Öfkeli filminde ilk kez elektrikli bir model ile boy göstermesi planlanmakta. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Bir çok modelin olduğu gibi en kaslı Amerikan araçlarının da geleceği elektrikli. Dodge benimsemeye zorlanmadan önce, V8 motorunu 2022 Charger SRT Ghoul ile uğurlamakta idi. Fakat Dodge hibrit rotadan elektrikli modellere geçmek yerine direkt tam olarak performansını yansıtacak olan ilk tamamen elektrikli Dodge Charger SRT Hellcat’i inşa etmekte.

Vin Diesel tarafından kullanılacak olan araç kadar güçlü olacak ?

Bu canavarın 2.000 beygir gücünde olması beklenmekte. Ayrıca Nm tork üretebilen dörtlü bir elektrik motor kurulumu model için planlanmakta. Bu sayede modelin eCharger’ı Rimac C_Two, Lotus Evija ve Pininfarina Battista gibi elektrikli süper otomobiller ile aynı kategoriyi paylaşacak.

Modelin anlık torku sayesinde 0’dan 100’e 1.5 saniye gibi bir sürede ulaşması beklenmekte.

Marka henüz modelin tasarımı ile ilgili herhangi bir teaser yayınlamadı. Fakat eCharger modelinin kapalı bir ızgaraya sahip olması ve geniş gövde tasarımını koruması beklenmekte. Ayrıca özel rozetler ve renkli detaylar ile model normal Charger SRT Hellcat’ten ayrılacak.

ECharger bu sene Vin Diesel imzasına sahip olan 1970 Dodge Charger modelinin yerini alacak. Bununla birlikte modelin Hızlı ve Öfkeli 9 ile dünya lansmanını yapması planlanmakta. Ayrıca model Hızlı ve Öfkeli serisinde önemli bir rol alacak olan ilk elektrikli otomobil.

Son olarak Hızlı ve Öfkeli 9 filmi 25 Haziran 2021‘de vizyona girecek. Bununla birlikte modelin 1 Nisan 2022’de bayilerde yerini alması beklenmekte.

“Formula E, için elektrikli güvenlik aracı bizlerle”

Exit mobile version