Site icon Dijital Tekerlek

Vettel, Formula 1 ile İlgili Sorulara İronik Yaklaştı

Vettel, Formula 1 ile İlgili Sorulara İronik Yaklaştı 1

Dört defa Formula 1 dünya şampiyonu olan Alman Pilot Vettel, sezonun sonunda Formula 1’den ayrılacağına yönelik iddiaları alaycı bir tavırla savuşturdu.

Her ne kadar Alman pilotun Ferrari ile anlaşması 2020 sonuna kadar sürecek olsa da sezon başından beri tüm iddialar geleceğine yönelik yapılmakta.

Bu iddiaların bu kadar artmasında ise genç pilot Leclerc’in başarısı yatmakta. Alman pilotun genç takım arkadaşı oldukça güçlü bir sezon geçirirken, sezonun en fazla pole pozisyonunu alan pilot da oldu. Bunun yanında Spa ve Monza’da kazanarak Vettel’i de geride bıraktı.

Vettel Abu Dhabi Grand Prix’inde beşincilik aldı, ardından mikrofonlar Alman pilota çevrildi. 2021 ve daha sonrası için ne düşündüğünü sorulurken ayrılık iddiaları da sorulmadan geçilmedi.

Alman sürücü gülerek ” Sanırım seneye tatilde olacağım.” dedi.

Vettel gülerek, “Galiba gelecek sene tatil yapacağım.” Sürekli hakkında “bırakacak” şeklinde iddiaların ortaya atılmasını ironik bir şekilde yorumladı. “Benden daha çok biliyor gibiler” diye de ekledi.

Hamilton’un 2021’de Vettel’in yerine geçerek yeni Ferrari sürücüsü olacağı ile ilgili bir yoruma gülerken, ” Bence şu an kendisi bir Ferrari sürücüsü, değil mi? Yani değişiklik olmayacak.” diye ironik bir yorum getirdi.

İlgili Haber F1 Brezilya GP’de Neler Oldu?

Exit mobile version