Site icon Dijital Tekerlek

Türkiye’de Yılın En İtibarlı Markası Fiat Olarak Belirlendi!

fiat-egea-dijitaltekerlek

Uzun yıllardan beri Türkiye pazarında satış yapan Fiat, bir kez daha ödül aldı. Her yıl farklı bir modeliyle ödül alan Fiat, başarısına bir yenisini daha ekledi. Düzenlenen bir ödül töreninde, Türkiye’de Yılın En İtibarlı Markası Fiat Olarak Belirlendi!

Marketing Türkiye tarafından düzenlenmiş olan The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında Binek Otomobil kategorisinde “Yılın En İtibarlı Markası” belirlenmiş oldu. Ödülün sahibi ise Fiat! Fiat aldığı ödülle diğer markalar arasında bir adım daha ön plana çıkmış oldu.

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliği ile düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sahibini oldu. 2019 yılının Türkiye temsilcisi Fiat olarak belirlendi. Aynı zamanda binek araç kategorisinde itibarını en çok artıran marka da Fiat olarak belirlendi.

İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması kapsamında, 40 farklı sektörden yıl içerisinde itibarını en çok artıran markalar ve iş ortakları belirlendi. Fiat, halk jürisi tarafından “Yılın En İtibarlı Markası” ödülüne layık görülerek bir kez daha başarıya imza attı.

Fiat Pazarlama Direktörü olan Özgür Süslü konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Başarımızı ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülüyle taçlandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Egea Ailesi ve Fiat ürün gamında yer alan tüm yenilikçi modellerimizle çıtamızı her geçen yıl daha ileriye taşıyoruz. Başta 4’üncü kez ‘Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili’ olan Egea Ailesi olmak üzere, Fiat ürün gamında yer alan tüm modellerimizle herkes iyi bir otomobile sahip olsun diye çalışıyoruz. Amacımız konfor, tasarım ve teknolojiyi herkes için ulaşılır kılmak. Ayrıca Fiat Engelsiz Hareket sosyal sorumluluk projemizle mobiliteyi ve motor sporlarındaki varlığımızla da sürüş keyfini ulaşılabilir kılma vizyonumuzu destekliyoruz. 2020 yılında da bu yolda yürümeye devam edeceğiz.”

Fiat markasının Türkiye de üretilen ve dünya pazarına ihraç edilen otomobili olan Egea, bu yıl dördüncü kez Türkiye’nin en çok satan otomobili oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Hepsiburada’da Kaçan Fırsat: Fiat Egea

Exit mobile version