Site icon Dijital Tekerlek

Transformers Elektrikli Bisiklet: Xiaomi Himo H1

Transformers Elektrikli Bisiklet: Xiaomi Himo H1 3

Teknoloji dünyasının dev isimlerinden birisi olan Xiaomi, bu sefer de ilginç bir model ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Yeni modelinin ismi “Himo H1”.

Teknoloji sektörünün hemen hemen her alanında yer alan Xiaomi, Himo H1 ile elektrikli bisiklet sektörünü şaşırtabilecek küçüklükte katlanabilir bir model ile karşımıza çıkıyor.

Transformers temalı model, ciddi bir şekilde ses getiriyor. Katlandığı zaman gerçekten standart bir A4 kağıdı kadar olduğunu söyleyebiliriz J

Şehir içi kullanımı için tasarlanmış modelin çok ufak lastikleri bulunuyor. Dijital bir gösterge ekranına sahip Himo H1, gece kullanımı için de LED aydınlatmasına sahip. 

Gerek boyutu gerekse 13 kg ağırlığında olmasından dolayı bu bisikletle çok rahat bir şekilde toplu taşıma araçlarını kullanabileceğimizi bize söylüyor. 

Söylentilere göre gücünü 180W motorundan alıyor ve 18 km/s hıza çıkabiliyor. Adına bisiklet desek de sanırım boyutundan dolayı standart pedallara sahip olmadığını görüyoruz. 

Xiaomi Himo H1, 425 dolarlık fiyat etiketiyle Çin’de satışa sunuldu bile. Pedalsız katlanabilir bisikletin aracı firmalar yoluyla Türkiye’ye gelmesi de muhtemel. 

Çocuk oyuncağı gibi görünse de genel olarak herkese hitap ediyor. Peki siz satın alır mıydınız?

Exit mobile version