Site icon Dijital Tekerlek

Trafikte En Çok Sinirlenen Hangi Model Araç Kullanıyor?

Trafikte En Çok Sinirlenen Hangi Model Araç Kullanıyor? 2

Trafikte araç kullanırken hemen hemen hepimiz aşırı gergin oluruz. Çünkü trafikte siz her ne kadar profesyonel olsanız da karşı tarafın küçük bir hata yapması sizin kaza yapmanıza sebebiyet verebilir. Bundan ötürü aşırı gerilebiliriz. Biz bugün sizlere Trafikte En Çok Sinirlenen Hangi Model Araç Kullanıyor? Konusunda bilgi vereceğiz.

Trafikte kullanılan araçların da insanları etkilediğini biliyor muydunuz? Fransa da yapılan bir araştırma sonucu sürücülerin trafikte sinirlenmeleri ile kullandıkları araç arasındaki bağ incelendi. Atomik Research adlı kuruluşun yaptığı ankete göre trafikte en çok sinirlenenler Audi marka otomobil kullanan kişiler olduğu ortaya çıktı.

Audi’yi yine aynı oranla Kia tekin ediyor. BMW ve Mercedes kullanıcıları da %31 oranıyla Audi ve Kia’yı takip etmekte.

Yeni modeller karşı karşıya

Trafikte En Çok Sinirlenen Modeller

Trafikte en çok sinirlenen hangi model araç diye soruyorsanız eğer yapılan araştırmalar sonucu araçların sinirlenme oranları tespit edilmiştir. İlk sırada yer alan araç Audi olmuştur. İşte o oranlar;

Yavaş Araç Kullananlar Daha Çabuk Sinirleniyor!

Trafikte araç kullanan kişilerin sinirlenme gerekçelerinin başında yavaş kullanılan araçlar da gelmektedir. İnsanlar yavaş araç kullandıkça daha çok hata yapmakta ve daha çabuk sinirlenmektedir. Bundan ötürü yolun durumu ve öndeki aracın durumuna göre araç kullanmanız hata yapma riskinizi azaltacak ve sinirlenmenizi engelleyecektir.

Aslında insanların sinirlenmesini sağlayan şey diğer insanların hata yapma riskinden korkmalarıdır. Düşünsenize tam araç kullanıyorsunuz önünüzde giden araç aniden fren yaptı. Sizin o esnada ona çarpmama gibi bir şansınız yok. Ya öndeki araca çarpacaksınız ya da aracınızı başka yöne çevireceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Araçlara Yapılan Engelli İndirimlerinin Fiyat Limitleri Değişti

Exit mobile version