Site icon Dijital Tekerlek

Toyota RAV4 modelinin üretimi askıya alındı

Toyota RAV4 modelinin üretimi askıya alındı 21

Toyota tarafı oldukça çok sevilen Toyota RAV4 modelinin üretimini pandemik nedenler dolayısıyla askıya aldı. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Toyota Ontario, Simcoe’deki Toyotetsu fabrikasında son birkaç hafta içinde ortaya çıkan; sekiz pozitif vaka ile birlikte RAV4, RAV4 Hibrit, Lexus RX 350, RX 450H Hibrit modellerinin üretimini askıya almakta.

Şirket, vakaların iş yerinde bulaşmayla bağlantılı olmadığını söylemekte idi. Bununla birlikte marka konu ile ilgili olarak; “halk sağlığı yetkililerinin rehberliğini takip etmeye devam ediyoruz. Bu nedenle ve çok sayıda ihtiyat nedeniyle geçici olarak duraklamaya karar verdik. bizim operasyonlarımız. ” cümlelerini kullanmakta.

RAV4 Prime modeli Mart 2021 itibariyle Amerika Birleşik Devletleri’nde en hızlı satan ikinci model olma özelliğine sahip. Bununla birlikte markanın bu tarz bir karar alması oldukça önemli. Fakat belirtmek gerekir ki Georgetown, Kentucky fabrikasında Kuzey Amerika pazarı için RAV4 Hibrit modelini üretmeye devam etmekte.

Toyota RAV4 Prime teknik özellikleri

Modelde yeni nesil Lityum-İyon pil teknolojisi bulunmakta. Bununla birlikte model 83 beygir gücünde bir elektrikli motora sahip.

Model toplamda 302 beygire ulaşabilmekte. Bununla birlikte modelin 0-100 km/s hızlanma süresi 5.8 saniye. Rakipleri ile karşılaştırıldığı vakit model performans konusunda oldukça iddialı görünmekte. Ayrıca modelin yakıt tasarrufu tarafında ki başarısı muhtemelen tercih edilmesinde en büyük etkenlerden birisi.

Modelin tasarımı

Modelin tasarımına baktığımız vakit bizleri oldukça köşeli spor bir tasarım beklemekte. Bununla birlikte model Sportif XSE ve SE isimli farklı versiyonlara sahip. Bu versiyonlar sayesinde model işlenmiş alaşımlı jantları ve bazı ufak tasarım detaylarını kullanıcılara özel olarak sunabilmekte.

Peki ya modelde bulunan teknolojik özellikler ?

Son olarak Toyota RAV4 Prime modelinde yer alan teknolojik özellikleri şu şekilde listeleyebiliriz;

“2022 Honda Civic sonunda resmi olarak tanıtıldı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version