Site icon Dijital Tekerlek

Toyota Professional’ın LCV Stratejileri

Toyota Professional'ın LCV Stratejileri 4

Toyota Proace City

Hafif ticari araçlar ( LCV ) konusunda Avrupa’da gittikçe ciddileşen Toyota, yeni iş stratejisi ile beraber yeni ürünler ve elektrifikasyon planını duyuruyor. Bu duyuru, rakip Fiat Proffessional‘ın 2020 de showroomlara gelecek olan yeni elektrikli aracı Ducato‘ yu ilan etmesinden sonra yapıldı.

Toyota LCV modellerini, yeni oluşturduğu Avrupadaki bayileri tarafından önümüzdeki sene lanse edilecek olan Toyota Proffesional altında grupladı. PSA tarafından tedarik edilen Proace City modeli ise markaya, bölgedeki LCV hacminin % 50’sini oluşturan kompakt van sektöründe bir varlık gösterecek.

Proace City İç Görünüm

Toyota Motor, Avrupa Ürün ve Pazarlama yöneticisi Andrea Carlucci, “Marka belirli büyük şehirlerde, seçilmiş bayilerde, Van satış merkezlerini tanıtarak şimdi tamamen taahhüt vermeye hazırdı. LCV alternatif güç aktarımları ile beraber pazarlama stratejimizin anahtar ayağıdır.” dedi.

Aralık ayında, daha küçük olan Proace City İspanya Vigo’dan yola çıkacak. Önümüzdeki sene Şubat’ta satışa çıkacak olan City modeli,  e-ticaret ve şehir içi teslimat araçlarının satışındaki artış ve büyümeden dolayı kilit bir model olarak görülüyor.

Toyota Proace Verso
Proace Verso İç Görünüm
Exit mobile version