Site icon Dijital Tekerlek

Toyota GR Corolla iç yaşam alanı paylaşıldı

Toyota GR Corolla iç yaşam alanı paylaşıldı 2

Toyota GR Corolla hot hatch modeline ilişkin ilk resmi görseller “toyotausa” Instagram hesabı aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

26 Ekim tarihinde Japon otomobil üreticisinin ABD Instagram hesabına yüklenen görüntü dikkatleri çekmeyi başardı. Bununla birlikte standart Corolla’nın iç mekanı olduğu düşünülen görüntünün aksine; Gazoo Racing tarafından geliştirilen ikinci performans odaklı hatchback olduğunu gösteren birkaç detay gözlerden kaçmadı. Fark edilmesi oldukça güç olan bu detay elbette gösterge panelinde genelde saati görebildiğimiz noktada yazan “G:16” ifadesinin; Gazoo Racing tarafından geliştirilen GR Yaris modelinde de turboşarjlı üç silindirli motorunu tanımlaması için G16E-GTS motor kodunu referans olarak aldığı düşünülebilir.

Navigasyon sistemi tarafında ise bizleri bekleyen bir diğer detay ise “GR Four” isimli bir yol gösteriyor olması. Bunun anlamı ise markanın dört tekerlekten çekiş sistemi olarak isimlendirdiği “GR Four” ifadesinden başka bir şey değil. Yani tüm bu detaylar ile modelin GR Corolla olduğu hakkında birçok kişi ortak paydada buluşabiliyor.

Son olarak Toyota GR Corolla modelinin iç yaşam alanına yönelik olduğu düşünülen görselin “Keep them guessing… (Tahmin etmelerini sağlayın…) #Corolla Hatchback #LetsGoPlaces” açıklamasıyla paylaşılması da dikkat çeken bir diğer detay.

“Ionity Avrupa’da 7.000 adet şarj noktası için çalışmalara başladı” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version