Site icon Dijital Tekerlek

Toyota Corolla yenilikleriyle yeni yıla hazır!

Toyota tarafının dünya çapında 50 milyondan daha fazla satmayı başaran Toyota Corolla modeli güncelleniyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Efsane Corolla modelini sürekli olarak geliştiren Toyota, yenilenen Corolla Sedan modelini Türkiye’de satışa sunmaya başladı. Bununla birlikte model yenilenen tasarım detayları ve yeni teknolojileriyle birlikte kullanıcılarla buluşuyor. Ayrıca yeni model yılında da model; Vision, Dream, Flame, Flame X-Pack ve Passion X-Pack versiyonları ile Türkiye yollarına çıkacak.

Corolla’nın yeni model yılında X-Pack versiyonlarında 17″ boyutundaki yeni alüminyum jant tasarımı bizleri bekliyor. Bununla birlikte bu jantlar, modelin tasarımı daha da şık bir hale getiriyor. Ayrıca Japon otomobil üreticisi modelin Flame ve Flame X-Pack paketlerinde ise ambiyans aydınlatma özelliği ile kabinde daha zarif bir atmosfer elde etmeyi başarıyor.

Flame, Flame X-Pack ve Passion X-Pack versiyonlarında Akıllı Giriş ve Çalıştırma özelliğine ek güvenlik geliştirmeleri modele gelirken; tüm versiyonlarda kullanışlılığı artıracak şekilde yeni nesil USB-C tipi girişlere yer veriliyor.

Son olarak Toyota Corolla Sedan’ın yeni renk seçenekleri arasında; Galaksi Beyazı ve Parlak Gümüş Gri renkleri de tercih edilebilecek. Bununla birlikte modelin yeni yıl ile segmentindeki iddialı konumunu daha da güçlendirmesi hedefleniyor.

“2021 yılında Opel ödüllere neredeyse doydu!”

Exit mobile version