Site icon Dijital Tekerlek

Toyota Autoshow, Çevreci Teknolojilere ve Mobilite’ye odaklanıyor

Dört yıl aradan sonra dijital olarak düzenlenen Toyota Autoshow 2021 Mobility Fuarı’nda marka mobilite çözümlerini kamuoyu ile paylaşıyor. Detaylara gelin birlikte haberimizde göz atalım.

Fuar içerisinde Yaris, Corolla HB, C-HR, Corolla Sedan, RAV4 ve Camry olmak üzere; farklı segmentlere ait 6 hibrit model beğenilere sunuldu. Bununla birlikte marka, TOYOTA GAZOO Racing standında şampiyon otomobil GR Yaris’i de tanıttı. Ayrıca hafif ticari segmente efsanevi Hilux modeli ile birlikte; hem iş performansı hem de binek otomobil konforuna sahip Proace City de dijital fuardaki diğer Toyota modelleri arasında yer alıyor.

Toyota mobilite ürünleriyle yeni döneme hazırlanıyor

Markanın Autoshow’daki dijital standında; otonom elektrikli araçlardan insansı robotlara kadar birçok prototip mobilite ürün de kendine yer ediniyor. Bununla birlikte marka . “Herkesin özgürce hareket ettiği bir dünyayı gerçekleştirmek” mottosuyla yeni bir çağın başlangıcını yapmayı hedefliyor. Ayrıca Toyota, yalnızca bir otomobil markası değil, bir “mobilite” şirketine dönüşümünü fuarda gözler önüne seriyor.

Toyota Autoshow içerisinde, “GR Yaris” TOYOTA GAZOO RACING Standında

Fuarda markanın son dönemde ürettiği sıra dışı modellerden birisi olarka görülen GR Yaris modeli de yer alıyor. Bununla birlikte model, markanın yarış takımı TOYOTA GAZOO Racing’in stantında sergileniyor. Dünya Ralli Şampiyonası’ndaki deneyimle geliştirilen model; hem tasarımı hem de performansıyla büyük ses getirmeyi başarmış vaziyette.

“Borusan Otomotiv, 2. Elektrikli ve Hibrit Araçlar Sürüş Haftası’na hazırlanıyor” başlıklı yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version