Site icon Dijital Tekerlek

Toprak Razgatlıoğlu Artık Yamaha ile Yarışacak

Toprak Razgatlıoğlu Artık Yamaha ile Yarışacak 2

Ülkemizi, 2020 Dünya Superbike Şampiyonasında temsil edecek olan milli motosiklet sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu yeni üyesi olduğu Yamaha ekibi ile daha hızlı bir yarış sergilemesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Razgatlıoğlu, muhabirlerle yapmış olduğu röportajda yeni takımından gayet memnun olduğunu belirtti.

Motosiklet yarışlarında iyi bir başarı elde etmek için sıkı bir çalışma gerektiğini vurgulayan Razgatlıoğlu, eski sporcu Kenan Sofuoğlu’nun da izinden ve kariyer planlamalarından yararlanarak bu yolda ilerlediğini söyledi.

Sezonun kalan kısmında kendini göstermek için eline çok iyi fırsatlar geçtiğini ve bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirdiğini söyleyen milli sporcu şu sözleri de ekledi:

“Bu sezonu ileri derecede olmasa da iyi bir sonuçla geçirdim. Önemli kişilerle mücadele edip kazanarak podyumlara çıktım. Yeni sezon için hazırlıklara başladım.”

“Yeni takımımla İtalya’da ilk görüşmemizi yaptık ve çok heyecanlıyım, beni çok saygılı bir şekilde karşıladılar. Önümüzdeki sezon Yamaha motorumla daha hızlı olacağıma inanıyorum. Bunun benim sorumluluğum olduğunun farkındayım. Takımın benim potansiyelimi görmesinden dolayı benden zirvelere oynamamı bekliyorlar. Bu takım birçok motor sporcusu için iyi bir fırsat. Bu fırsatı iyi kullanarak Türk Bayrağıyla birincilik turunu yapmak için sabırsızlanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Kaynak
Exit mobile version