Site icon Dijital Tekerlek

Tofaş Yeni Ödüllere Layık Görüldü!

Tofaş Yeni Ödüllere Layık Görüldü! 1

IDC Akıllı Üretim Teknoloji Ödülleri’nin bu yıl dördüncüsü düzenlendi. Düzenlenen Teknoloji Ödülleri kapsamında Tofaş Yeni Ödüllere Layık Görüldü! Hayata geçirdiği uygulamalar kapsamında beş ödüle layık görülen Tofaş, birçok alanda ödül sahibi oldu.

Tofaş; Büyük Veri ve Analitikler ve Veri Altyapısı kategorilerinde birincilik ödülü, Müşteri Deneyimi, Kurumsal Dönüşüm ile Üretimde Nesnelerin İnterneti kategorilerinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

Tofaş tarafından yapılan açıklamaya göre, IDC Akıllı Üretim Zirvesi, İmalatta Rekabet Edebilirliğin Artırılması: Etkinlik, Otomasyon, Dijital Strateji ve Teknoloji temasıyla İstanbul da düzenlenmiştir.

Sürdürülebilir başarının ardında insana, teknolojiye ve çalışma ortamına yönelik yatırımların yer aldığı bir firma olan Tofaş beş ödül aldı. Üretim ile parekende sektöründe dijital değişim, teknolojik gelişmelerin sektöre etkisi, inovasyon ve endüstri durumu ele alınan zirve İstanbul’da gerçekleştirildi.

IDC Akıllı Üretim Zirvesinde katılan Firmalar tarafından yeni projeler gündeme getirilmiştir. CIO ve akademisyenlerden oluşan juri bu projeleri değerlendirip, farklı kararlara varmıştır.

Tofaş Farklı Kategorilerde 5 Ödül Aldı!

Türkiye de beşinci büyük sanayi kurumu olan Tofaş;

Tofaş’a verilen ödülleri;

2019 Yılına Kadar Kaç Ödül Aldı!

Tofaş grubu 50 yıllık bir geçmişe sahiptir. Bu zamana kadar pek çok ödüle layık görülen marka, son katıldığı Akıllı Üretim Zirvesinde 5 ödüle daha layık görülerek başarısına başarı katmaya devam etmektedir. Özellikle, 2017 Yılında Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen İhracat Şampiyonları töreninde, 2017 yılında en fazla ihracat yapan şirketler arasında 3. Sırada yer alarak en çok ihracat yapan Dünya Şampiyonları arasında yer alması dikkatleri çekmiştir.

2018 yılında aldığı ödüllerle gündeme gelen firma, bugün aldığı ödüllerle de ön plana çıkmayı başarmıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Mercedes – Benz’in Ar-Ge Merkezi Dünya’ya Tanıtıldı

Exit mobile version