Site icon Dijital Tekerlek

TikTak: Dilediğin kadar kullan

TikTak: Dilediğin kadar kullan 4

Tik Tak, uyandınız alarmınızı susturup saatinize baktınız ve işinize geç  kalmanın verdiği o kötü hisle kalktınız. Fakat işe nasıl yetişeceksiniz? Hele ki İstanbul’daysanız tamam, sizin için her şeyi sabitleyelim. İşinize nasıl gidersiniz? Metro, otobüs, metrobüs… Gelin biz bugün sizlerle araç kiralayalım.


Hedef Filo‘nun geliştirdiği bir araç kiralama uygulaması olan TikTak, sizlere şu anda kurumsal ve bireysel olarak araç kiralama hizmeti sunuyor.
Yenilenen dünya ile gelişen otomobil sektörü, teknolojiyi de içine fazlasıyla alan  bir imkan sunuyor elbette. Hedef Filo’da bundan geri kalmamış ve aktif olarak kullanmayı düşünmüş olacak ki Tiktak’ı  İOS ve Android için kullanıma sundu. Yapmanız gereken mobil cihazınıza Tiktak’ı indirmek ve onun önerdiklerini yapmak.

Size uygulamanın nasıl kullanıldığından ziyade bu start-up ‘ın İstanbullulara ne vadettiğini ve neyi kolaylaştırdığını konuşmak istiyoruz.

TikTak hangi hizmetleri veriyor?

Öncelikle TikTak, dakikalık, saatlik ve günlük olarak hizmet veriyor. Ve sizlere kullandığınız kadar, kullandığınız süre zarfında ödeme olanakları sağlıyor. Bence uygulamanın en güzel kısmı da şu ki,
TikTak araçlarını 4 farklı kategoride sunuyor. Yani siz fiyat, zaman ve istediğiniz kaliteye göre araç kiralıyorsunuz.

 
İlk kategori, olan Easy kategorisindeki araçlar daha çok aile araçları diyebileceğimiz Opel Corsa gibi araçları barındırıyor.


City kategorisi ise şehirde hem daha güzel, şık hem de kullanım açısından da oldukça verimli olan Seat Leon tarzı araçları sunuyor.


Benim de bir otomobilde en çok aradığım şey olan 3.kategori Comfort ise, rahat ve güzellikten taviz vermeyip aynı zamanda da performans olarak da avantaj sağlayan araçlar arasında yer alan Honda Civic gibi modelleri sizlere sunuyor.


Ve bu sunduğu kategorilere ek olarak da kullanıcılarına çeşitli promosyonlar sağlayan araçlarını Promo kategorisinde sunuyor. Tahmin edersiniz ki araçların da fiyatları seçmiş olduğunuz bu kategorilere göre şekilleniyor.
Ve bu sunduğu kategorilere ek olarak da kullanıcılarına çeşitli promosyonlar sağlayan araçlarını Promo kategorisinde sunuyor. Tahmin edersiniz ki araçların da fiyatları seçmiş olduğunuz bu kategorilere göre şekilleniyor.

TikTak fiyat listesi

KategoriAraçlarŞanzımanDakikalık Kiralama Bedeli
PromoLogolu ve Farklı boyutlarda (Nissan Qashqai)iManuel/Otomatik1.89 TL
BasicRenault Clio, Hyundai i20Manuel1.89 TL
Basic+Fiat Egea Sedan, Peugeot 301, Citroen C-Elysée, Renault TaliantManuel2.09 TL
EasyRenault Clio, Hyundai i20Otomatik2.09 TL
Easy+Volkswagen Polo, Opel Corsa, Citroen C3Otomatik2.09 TL
CityRenault Mégane, Seat Leon, Hyundai i30, Opel Astra, Peugeot 308Otomatik2.19 TL
ElektrikRenault ZoeOtomatik1.29 TL
ComfortRenault Mégane Sedan, Toyota Corolla, Hyundai Elantra, Opel Astra SedanOtomatik2.39 TL
Comfort+Honda Civic Sedan, Toyota Corolla Hybrid, Mercedes A Serisi Sedan, Audi A3 SedanOtomatik2.49 TL
FunMini Cooper, Fiat 500Otomatik2.69 TL
C-HRToyota C-HROtomatik3.09 TL
CoolPeugeot 2008, Mini Cooper Countryman, Renault CapturOtomatik3.09 TL
CARRYDacia Dokker gibi bagaj hacmi geniş arabalarManuel2.09 TL

Böylece sizler de canınız nasıl istiyorsa ona göre olan araçları kiralayarak işinize ya da ulaşmak istediğiniz yere ulaşıyorsunuz.

Şimdilik İstanbul’un çeşitli bölgelerinde hizmet veren uygulamayı tüm Türkiye’de görmeyi arzu ediyoruz. Kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

Her Yönüyle Tasarrufçu Girişim: BenzinLitre

Exit mobile version