Site icon Dijital Tekerlek

The Poimo: Şişirilebilir elektrikli motosiklet

The Poimo

The Poimo

Günümüzde elektrikli motosikletlere olan ilgi hiç olmadığı kadar yüksek diyebiliriz. Bu konuda üreticiler de yenilikler yaparak elektrikli motosikletin hayatımıza daha hızlı bir şekilde entegre edilmesine yardımcı oluyor. The Poimo adlı girişim de bir dakika içerisinde şişirilebilen, çantaya sığan bir elektrikli motosiklet yaptı.

The Poimo çantınaza sığabilecek boyutta

The Poimo, şu anda bir prototip tanıtımı yaptı fakat oldukça dikkat çekti. Ürün çantanızda taşıyabileceğiniz bir boyutta. Şişirdiğiniz zaman bir elektrikli motosiklete dönüşüyor. Ve üstelik sadece bir dakikada şişirilebiliyor. Şimdilik prototip aşamasındayken bir insanı taşıyabilecek şişkinliğe ulaşabilmek için dışarıda bir hava kompresörüne ihtiyaç duyuyor. Ancak yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, The Poimo seri üretime geçeceği zaman hava kompresörü içerisinde yer alacak.

Ürünün kulağa hoş gelen yanlarından yeterince bahsettik. Şimdi de kafa karıştıran sorulara gelelim. Üreticiler ürünün 5.5 kilogram olduğunu belirtiyorlar. Ürünün altında küçük de olsa bir batarya bulunuyor. Bu batarya bizi ne kadar taşıyabilir? Poimo’nun tekerlekleri de sırt çantasına sığabilir mi? Şimdilik dışarıdan bir kompresör yardımıyla bir dakikada şişiyor, seri üretimde aynı sonucu alabilecek miyiz? Kullandıktan sonra sırt çantasına geri dönmesi ne kadar sürer? Kısa bir yürüyüşten kurtulmak için The Poimo’yu taşımak ne kadar pratik olur? Eminiz ki teknoloji ilerledikçe ve kolaylaştıkça bu soruların olumlu cevaplarını alacağız.

The Poimo şimdilik prototip aşamasında. Umarız ki en kısa zamanda tüm sorunları çözerek seri üretime geçmeyi başarır. Daha fazla tekerlekli haber için bizi takip edin! Poimo hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilir: Ducati motosikletleri neden çok pahalı?

Exit mobile version