Site icon Dijital Tekerlek

Tesla’yı Bırak İndirimi Kap

Tesla’yı Bırak İndirimi Kap 2

Çoğu otomobil üreticisi gibi Jaguar’da elektrikli otomobil sektörüne sağlam bir giriş yapmaya hazırlanıyor💡🚗. Tesla’yı hedef alan Jaguar, ABD pazarında ciddi bir hamle yapmaya hazırlanıyor🎯.

Jaguar çıkardığı elektrikli modeli I-Pace ile birlikte yeni nesil otomobil pazarında yerini aldı👍🏻. Şirketin, Avrupa performansı güzel gitsede, ABD performansı için işlerin pek yolunda gittiği söylenemez📰. İngiliz otomobil üreticisi Jaguar, sunduğu yüzde 0 finans avantajına rağmen ABD’de yalnızca 1500 adet otomobil satabildi📊.

Bunun üzerine Jaguar biraz daha baskınlığını ortaya koymak için Tesla kullanıcılarını hedef aldı. Şirket, Tesla’yı bırakıp Jaguar’a geçenlere 3000 dolar indirim yapacağını açıkladı🤔.

Jaguar I-Pace’in fiyatı 69,950 dolar olarak piyasaya sunulmuştu. Şirket, bu aracı tercih edenlere 5000 dolar indirim ve 7000 dolar sıfır faizli kredi ile birlikte 3000 dolar Tesla indirimi sunmakta. I-Pace’e sahip olmak isteyenler için 55.000 dolar 💵 civarı para yeterli olmakta🤝.

Jaguar I-Pace

Bu indirimden faydalanmak için 2019 model bir I-Pace almak yeterli. Bunun için Tesla’yı illa getirmek gerekmiyor. Kampanya katılım gösteren bayilerde geçerli ancak ABD’de tüm bayiler bu kampanyaya katılacak🏢.

Tesla hayranları, Jaguar’ı bu teklifine karşılık topa tutsada Tesla’nın verdiği sözlerini tutmakta sık sık zorlanması bakalım Tesla hayranlarını kötü etkileyecek mi?🤔

Ayrıca şunu da belirtelim bu kampanya Ağustos ayının sonuna kadar geçerli olacak📆. Jaguar’ın gözünü yükseğe diktiği aşikar. İlerleyen günlerde bu ikilinin sıkı rekabetini hep beraber takip edeceğiz🙏🏻…

Tekerlekli Haberlerden Her Gün Haberdar Olun
Exit mobile version