Site icon Dijital Tekerlek

Tesla Trafik Sigortası Hizmeti

Tesla Trafik Sigortası Hizmeti 1

Aylar önce trafik sigortası sözünü veren Elon Musk bu hizmeti başlatıyor. Tesla Insurance adı verilen hizmet ile şirket müşterilerine sigorta primlerinde %30’a varan avantaj sağlayacak👍🏻.

Tesla, uzun süredir beklenen sigorta hizmetini piyasaya sürdü. Tesla’nın vereceği bu hizmetten Tesla sahipleri yararlanacak. Ayrıca şirket Tesla sahiplerine %30’a varan avantaj sağlayacağını da belirtti🤙🏻.

Tesla’nın yeni çıkaracağı sigorta hizmeti şimdilik sadece Kaliforniya’daki Tesla müşterilerine sunulacak. Şirketin yaptığı açıklamalara göre verilecek bu hizmet gelecekte diğer eyaletlerde de araç sahiplerine sunulacak. Şimdilik bunun için belli bir tarih vermeyen Elon Musk bunun üzerinde çalışıyor📑.

Tekerlekli Haberlerden Her Gün Haberdar Olun

Tesla’nın bu hizmeti piyasaya duyurmasıyla ilginç bir olay yaşandı. Trafik sigortası hizmetinin kullanıma açılmasından bir süre geçtikten sonra şirket, bu uygulamaya erişimi askıya aldı. 24 saat süren bekleyişin ardından servise erişim mümkün hale getirildi. Şirket, yaşanan bu olay hakkında fiyat tekliflerinde hatalar bulduğunu belirtti❌🖥.

Tesla, kullanıcılarına %30 oranında düşük fiyatlar sağladığını söylüyor fakat bazı kullanıcılar bu oranın yeterli olmadığını düşünüyor. Bazı Tesla kullanıcıları, diğer sigorta şirketleriyle kıyas yaptığında hayal kırıklığına uğradıklarını belirttiler😩.

Exit mobile version