Site icon Dijital Tekerlek

TESLA Yeni Aracının Videosunu Paylaştı

TESLA Yeni Aracının Videosunu Paylaştı 2

Tesla tarafından yapılan strateji ile dünyanın en çok merak ettiği araçlar arasında olan Cyberturck ile birlikte çıkan Tesla Cyberquad ATV modelinin videosu yayınlandı. Cyberturck ile birlikte lansmanda tanıtılan ve oldukça merak edilen Cyberquad ATV aracı daha satışa çıkmadan paylaşılan video ile birlikte gündeme geldi.

Elon Musk tarafından geçtiğimiz hafta yapılan açıklamaya göre Cyberguad modeli Cybertruck ile aynı anda satışa sunulacağı açıklandı. Satışının önümüzdeki yıldan sonra yapılacağı hatta 2022 senesine bile sarkabileceği söylendi. 2022 senesi gibi yollara çıkacak olan elektrikli ATV diğer araç olan Cybertruck modeline opsiyonel olarak sunulacağı açıklandı.

Cyberguad Teknolojisi

Cyberguad teknolojisi aynı Cybertruck aracına opsiyonel olarak sunulmaya başlanacak. Cybertruck çizgisinde bulunan aşırı fütüristik tasarımı standart bir altyapı ile birlikte birleştikten sonra ortaya eşsiz bir görünüm çıkartmış oluyor. Yamaha Raptor ATV ile benzer parçalara sahip olan araç bazı kesimlerde acaba bu araçlar üzerinden mi tasarım yapıldığı sorusunu akıllara getiriyor. Raptor ATV üstüne kurulan Cyberguad, %100 elektrikli yapısı ile Raptor ATV’den ayrılıyor. Bu yapı sayesinde sessiz çalışarak birçok sürücüyü videosuyla etkiledi. Cybertruck’tan daha çok beğenildiği de gelen bilgiler arasında.

2022 senesi içerisinde Cybertruck ile birlikte satışa sunulacak olan aracın satışı konusunda resmi bir açıklama bulunmuyor. Bu aracın ön siparişi konusunda da açıklamalarda bulunmayan Musk’un küçük küçük bilgiler ile zamansal olarak strateji uyguladığını düşünüyoruz. Bu iki aracın yanı sıra gelecek zamanlarda üretime başlanıp satışa sunulacak elektrikli motorun da müjdesini verdi.

Exit mobile version